Nem csitulnak a hullámai annak a különösebben azért nem izgalmas kérdésnek, hogy pontosan honnan is származik, milyen közösség tagja Alec Baldwin felesége. Hilaria Baldwin ugyanis nyilvános szereplésein és magánélete egyes részeiben úgy viselkedett, arra engedett következtetni, hogy spanyolok a felmenői, volt, hogy úgy is fogalmazott, mint aki keresi az angol szavakat – közben pedig egyértelműen az Egyesült Államok szülötte, a nagyszülei is ott éltek már.

A kérdés a Twitteren merült fel, gyorsan vita kerekedett belőle, így Hilaria Baldwin – aki egyébként egy Hillary Hayward-Thomas nevű massachusettsi nő – december 27-én egy Instagramra posztolt videóban reagált. „A családom fehér. Etnikailag sok, sok, sok minden keveréke vagyok. Kulturális értelemben két kultúrával nőttem fel, ilyen egyszerű az egész.” Elismerte, hogy nem Spanyolországban, hanem Bostonban született, elmondása szerint a szülei és a testvére viszont ott élnek. 

A kommentháború viszont még nem ért véget, sokan mutattak rá, hogy a jógaoktató következetlenül beszél akcentussal és anélkül, és korábban már szólt arról, hogy a nagyszülei Amerika melyik részén éltek. Édesanyjáról is tudni lehet, hogy nem Spanyolországban nőtt fel.

A New York Post egy nagyon mérges cikkben küldte el melegebb éghajlatra, felhánytorgatva neki, hogy vagy tíz éve játszik spanyol származású személyt a nyilvánosság előtt, miközben folyamatosan a gyerekeivel pózol – itt olvashatja el. Az mondjuk tény, hogy Alec Baldwinnal öt gyerekük van, és nagyon szívesen mutogatja őket.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Alec Baldwin felesége úgy tett, mintha spanyol lenne, pedig amerikai

Hilaria Baldwin igazából Hillary, és Bostonban született.

3 · Dec 30, 2020 10:04am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments