Ötven napja tart a Való Világ PBB tizedik évada, ezért a szerkesztők mérlegre állították a versenyzőket, az eseményről és annak rengéshullámairól pedig egy videót is feltöltöttek. Azt is mindjárt közöljük, de az alábbi galériában kivonatoltuk a lényeget, és azt is megmutatjuk, hogyan rittyentették ki a játékosokat a beköltözéskor – és hogyan festenek most. Figyelem: ha ön sajnálja, hogy VV Gina már nincs játékban, akkor bizonyára örömére szolgál, hogy itt még szerepel.

Szóval a játékosok többsége egy kicsit gyarapodott, amióta nem otthon ül karanténban, hanem egy telekamerázott közösségi villában. Egy részüket nem zavarta a tény, talán a Merci és a Vivi nevű személyek szomorodtak el legjobban, utóbbi kilátásba helyezett egy életmódváltást is, de elhalt az ötlet.

Az mondjuk kevéssé meglepő, hogy ingerszegény környezetben, kevés mozgással, stresszes időszakban sok ember testtömege nő. Gyakorlatilag ugyanezt éljük át a koronavírus-járvány tavalyi kitörése óta, szóval senkinek eszébe se jusson a súlyáról rögeszmélni. Egyenek-igyanak lehetőleg egészségesen, mozogjanak, ha tudnak, aztán valahogy majd csak túléljük ezt is.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Mérlegelték a VV-s játékosokat: volt, aki kikészült

Az azonnal földbe állt életmódváltó mellett akad olyan is, aki jól érzi magát úgy, ahogy van, másnak meg pont hogy fogyni sikerült a villában eddig töltött 50 nap alatt.

1 · Jan 04, 2021 11:05am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments