Néhány napja írtuk meg, hogy Olivia Wilde összejött Harry Styles-szal aktuális filmjük forgatása alatt. Bár akkor még azt beszélték, a színésznő és férje, Jason Sudeikis különválása békés volt, a People forrása szerint a férfi úgy gondolja, még helyrehozható a kapcsolatuk. 

Még mindig nagy a szerelem, Sudeikis reméli, hogy van még rá mód, hogy rendbe hozzák a dolgokat kettejük között. Majd meglátjuk, sikerül-e.

Az információk ellentmondásosak, egyesek szerint az egykori szerelmespár tavaly novemberben, mások szerint már 2020 év elején különvált, 7 év házasság után. Közös gyerekeik (egy 6 éves fiuk, és egy 4 éves lányuk van) miatt megőrizték a jókapcsolatot egymással.

A Page Six egy másik forrásra hivatkozva szintén azt írja,  Sudeikis szeretne küzdeni a házasságáért. 

Ahogy minden párnak, Oliviának és Jasonnek is voltak problémáik, de Jason bolondul Oliviáért, ezért annyira szomorú, ami most történik. Jason mindig elkötelezetten dolgozott azért, hogy a családja boldog legyen.

A Page Six szerint Harry Styles volt Olivia Wilde számára a végső löket, hogy kihátráljon férje mellől, és a válás mellett döntsön.