Vasárnap este ért véget a TV2-n a Nicsak, ki vagyok? című showműsor-sorozat második évada. Három versenyző volt még játékban, közöttük dőlt el, hogy ki legyen a győztes, és persze ami sokkal érdekesebb: az is kiderült, hogy melyik jelmez melyik hírességet rejtette. De a leleplezések előtt duetteket énekelt a három versenyző, és a duettekhez az előző évad egy-egy játékosa volt a partner. Ennek köszönhetjük, hogy visszatért Vajna Tímea Magyarországra Aspenből, hogy elénekelje a Macarenát a Varjúval közösen.

A Varjú ennek ellenére is csak a harmadik lett, a jelmez alól Dobrády Ákos énekes került elő.

A második helyezett a babajelmezes énekes lett. Ez a kosztüm Mihalik Enikő modellt rejtette, aki korábban az RTL-en szerepelt, de most átment a konkurens csatornához – lehet, hogy nem véletlen, hogy pont abba a műsorba, amelyben jóbarátja, Kajdi Csaba szerepel. Kajdi mindenesetre a nagy barátság ellenére végig nem ismerte fel Mihalikot, vagy ha fel is merült benne a gyanú, ezt nem verte nagydobra. A fenti közös kép is mutatja, milyen régen jóban vannak ők: a borítófotót majdnem 10 éve, 2011 májusában készítettük.

A győztes pedig a tigrisjelmezes Metzker Viktória lett, az ő leleplezéséről is mutatjuk a videót.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Mihalik Enikő is a Nicsak, ki vagyok? utolsó leleplezettjei között volt

A modellt a zsűriben ülő menedzsere, Kajdi Csaba sem ismerte fel, de nem ő lett a győztes. Feltűnt viszont Vajna Tímea egy duett erejéig!

4 · Jan 11, 2021 09:45am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments