A Reggeli vendége volt Fehér Balázs, aki kicsit filozofikusan kezdett bele mondandójába. A modell/énekesnek elmúlt az összes félelme, jelentette ki, méghozzá azért, mert megtalálta azt, amit nem is kellett megtalálnia, mert mindig is jelen volt az életében. Hogy mire gondolt? Önmagára. 

Az egyetlen dolog, amitől az ember megnyugodhat, az, hogy valójában megismeri, ki ő. Nemcsak azt ismeri meg, ami egy ember a felszínen, hanem megismeri lényének a gyökerét, ami annyira nem érdekel senkit, de most sokkal több embert érdekel, hogy ennyire nehéz minden itt, a materiális világban.

Hozzátette, szerinte az a szenvedés oka, hogy a boldogságát mindenki múlandó dolgokban keresi.

Amikor a karanténidőszakról és a kreativitásról, megújulásról beszélgettek, Fehér elmondta, hogy a meg nem nevezett betegségének köszönhetően nem halt meg. Lakatos Márk kérdésére, hogy tényleg veszélyben volt-e az élete, azt válaszolta:

Hát persze! Szerinted mit csináltam az elmúlt 5 évben? Nem azért nem találkoztunk, mert én buliztam más szórakozóhelyeken vagy más társaságban voltam. Egy évig nem tudtam felkelni a saját ágyamból. 

Amikor megkérdezték tőle, pontosan mi baja volt, azt mondta, nevezhetik a betegséget depressziónak is. Fehér 120-szal száguldozott, majd behúzták a kéziféket, rájött, le kell lassítani a tempóján, ennek a lassulásnak köszönhetően pedig megmenekült egy tragédiától. 

Szintén a Reggeli vendége volt Liu Shaolin Sándor, akiről kiderült, hogy nemrég szakított barátnőjével. A kapcsolat végének részleteiről nem derült ki sok minden, a házigazdák annyira meglepődtek a hír hallatán, hogy kérdéseikkel szinte szóhoz sem engedték jutni a sportolót. 

Most lettem nemrég egyedülálló, ugyanúgy viselem, ahogy az eddigieket is. Jól. (...) Változó időszakok szoktak lenni az életemben, most úgy gondolom, hogy egyedül a legjobb, száz százalékosan tudok a korcsolyázásra koncentrálni.