Tavaly májusban megmutattunk önnek két barátnőt, akik annak szentelték Insta-oldalukat, hogy bebizonyítsák, az eltérő testalkatú nők is lehetnek csinosak és divatosak. Most is valami ehhez hasonlóról olvashat: Katie Sturino influenszer leutánozza a hírességek szettjeit, hogy megmutassa, a stílus nemcsak pénz vagy testalkat kérdése, a kissé teltebb idomú nők is lehetnek divatosak és csinosak.  

Mielőtt megmutatnánk Sturino Insta-oldalának izgalmas bejegyzéseit, eláruljuk, hogy egy saját vállalkozása is van, ez a Megababe, ahol olyan termékeket (például dezodor, higiéniai törlőkendők) árul, amilyenekre szerinte minden teltebb alkatú nőnek szüksége lehet. 

A dolgaim összeérnek.  A cicijeim izzadnak. De a testszagom a legrosszabb. Mivel nem találtam olyan termékeket, amik segíteni tudtak volna ezeken a problémáimon, megalapítottam a Megababe-t.

Na de nem a honlapja Sturino leginspirálóbb biznisze, hanem az Insta-profilja. A majdnem 550 ezer követővel rendelkező influenszer az angol királyi család több női tagjának az outfitjét is leutánozta már, de Jennifer Lopez egyik ruhakölteménye is megihlette tavaly év végén, ami szerinte 2020 egyik legkényelmesebb összeállítása volt. 

Ebben a bejegyzésében amiatt örvendezett, hogy a hírességek többsége visel maszkot, ráadásul néhányuk környezettudatosan biciklit használ autó helyett. 

És ha már az angol királyi családot emlegettük, itt van Kate Middleton Sturino-féle feldolgozása. 

Az angol hercegné rendszeresen visszatérő szereplője Insta-oldalának. 

De már arra is volt példa, hogy még Vilmos herceg outfitjét is klónozta, persze azt nem saját magán prezentálta. 

Lady Diana stílusát is eléggé jól alkalmazta magán. 

Na de más híresség is feltűnik az influenszer oldalán, például Mila Kunis. 

Vagy éppen Emma Roberts, akire alig lehet ráismerni, annyira eltakarja az arcát a maszk és a napszemüveg. 

A végére pedig Irina Shayk egyik összeállításának újragondolását hagytuk. 

Önnek melyik bejegyzés tetszik a legjobban?