Ebben a posztban olyan információkat gyűjtöttünk össze önnek, amiket hazai hírességek osztottak meg magukról az Instagramon. Egyik sem fontos, de mind érdekes/szórakoztató!

Liptai Claudia nem szereti, ha beágyazzák a posztjait más oldalak, ezért mi sem tesszük ezt, de egyszerűen nem maradhat ki a Velvet hírfolyamából az a tény, hogy Pataki Ádámnak, Liptai Claudia férjének 49-es lába van. Ezt az adatot a színésznő-műsorvezető ebben a posztban osztotta meg egy olyan fotóval, amin férje és kisfia, Marci összemérik lábfejük méretét. További információ: Marci lába 29-es.

Köllő Babettet lerajzolta egy rajongója, és a Feleségek luxuskivitelben című realityvel ismertté vált híresség ezzel kapcsolatosan azt osztotta meg, hogy ő maga mennyire rosszul rajzol.

Én konkrétan leragadtam a pálcikaembereknél. Ráadásul amikor a kislányom megkért kicsi korában, hogy rajzoljak neki egy kutyát, akkor a végeredményből nem derült ki, hogy ez most egy malac vagy egy ló akart-e lenni. Esetleg tehén. De kutya semmiképp sem... Na mindegy. Azért lelkes voltam.

A rajongó rajzáért kattintson ide!

Hogy végre fotót is mutassunk: Ónodi Eszter egy olyan képet posztolt, amin Thuróczy Szabolccsal látható, akivel az Aranyélet című sorozatban ők ketten egy házaspárt alakítottak. A színésznő azonban azt írja, nem az Aranyélet 4. évadját forgatják, „eskü”!

Gáspár Evelin az alábbi, smink nélküli fotóval állít emléket az unalmas januári hétköznapoknak. A #natural címkével látta el a következő posztot.

Schobert Norbert és családja visszatért Magyarországra a kéthetes alakreform-táborból a Maldív-szigetekről. Az alábbi videó azt mutatja, hogyan fogadta őt „a legjobb Barátja”, a kutyája. „Sírtam” – teszi hozzá Schobert Norbert.

Radics Giginek a napokban feltörték az Instáját, mint tavaly Kajdi Csabáét is. Az énekesnő-kismama az alábbi poszttal indított tegnap új fiókot.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Liptai Claudia férjének 49-es a lába van, Köllő Babett nem tud rajzolni és hasonló információk

Gáspár Evelin smink nélküli fotót posztolt, Schobert Norbert pedig sírt, amikor hazatért két hét után a Maldív-szigetekről.

2 · Jan 13, 2021 09:45am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments