Májusban derült ki, hogy 5 év házasság után Mary Kate Olsen válni akar a férjétől, Olivier Sarkozytől, többek között azért, mert míg a színésznő gyereket szeretett volna, férje, akinek már felnőtt gyerekei vannak, nem gondolkodott a családbővítésen. Olsen tavasszal még nagyon gyorsan véget akart vetni a kapcsolatának, rendkívüli eljárást kért a New York-i bíróságtól, amit visszautasítottak. Most azonban tovább folytatódott az eljárás, számolt be róla az US Weekly.

A házaspárnak január 13-án volt a bírósággal Zoom-meghallgatása, ami 20 percig tartott. Sarkozy ügyvédje, Michael Mosberg a videóhívásban közölte, hogy ügyfele és Olsen 8 hónap után meg tudtak állapodni a válás fontosabb kérdéseiben.

Ma reggel elérkeztünk a végső megállapodáshoz. Már csak át kell nézni a papírokat, véglegesíteni, amivel a jövő hét végéig meg is leszünk. A megállapodás lényegében már megköttetett. 

A következő tárgyalás január 25-én lesz, a mostani olajozottan és békésen zajlott le, a váló feleknek nem voltak felmerülő kérdéseik.