Ellen DeGeneres koronavírusos volt, talkshow-jában a házigazda egy ideje bizonyos Stephen „tWitch” Boss, ő interjúvolja meg az alábbi videóban Jessica Alba színésznőt. A 39 éves színésznő többek között a gyerekeiről is mesél, azt mondja, csak annyit mondott nekik a munkájáról, hogy a The Honest Company nevű, háztartási cikkeket, illetve kozmetikumokat gyártó cégnél dolgozik. A gyerekek közül a legidősebb most 12 éves, és amikor a kislány, Honor elsős volt, egy iskolatársától tudta meg az igazat saját édesanyjáról.

Honornak azzal kellett szembesülnie az iskolában, hogy az egyik gyerek bevitt egy magazint, a címlapon Jessica Albával. Az akkor első osztályos kislány nem tudta mire vélni a dolgot, és feldúltan tért haza, kérdőre vonva édesanyját, aki ekkor bevallotta, hogy azon kívül, hogy a cégét igazgatja, alapvetően igazából színésznő, illetve celeb és szokott magazinokban szerepelni. Jessica Alba nevetve meséli, hogy kislánya úgy érezte, édesanyja elárulta őt azzal, hogy nem mondott el neki egy ennyire alapvető információt – amit az osztálytársai ráadásul már tudtak.

A színésznő hozzáteszi, hogy a gyerekei cikinek tartják édesanyjukat, javasolták is neki, hogy használja a #CringeyMom címkét.