Az Apák a pácban Kis Csaba, Kucsera Gábor és Meggyes Dávid közös videósorozata a YouTube-on, és a legfrisebb rész vendége Lakatos Márk, aki elsősorban afrikai utazásáról beszél főzés közben – amiről egyébként új videót jelentetett meg saját csatornáján. Az utazáson kívül szóba kerül azonban A sztárok a fejükre estek című, Frei Tamás által vezetett műsor is, amiben annak idején együtt szerepelt Lakatos Márk és Kucsera Gábor: a stylist/műsorvezető elsőnek esett ki a vetélkedőből, míg a kajakozó, aki nemrégA Farm VIP-ban is szerepelt , megnyerte a versenyt.

Lakatos Márk az alábbi videóban egyszer csak előáll a farbával: elmondja, mennyire szerelmes lett a műsor készítése alatt Kucserába, aki tudta is, játékostársa mit érez iránta: Hozzáteszik erre a többiek, hogy ebben az időszakban elég sokan voltak, akik belehabarodtak a sportolóba. Lakatos Márk mindenesetre azt mondja, hogy miután kiesett, hazafelé végig sírt a repülőn.

További hírek röviden:

  • Koronavírusban elhunyt Sas József. A humorista halálával kapcsolatosan további részleteket az Indexen lehet olvasni.
  • Véget ért a Klapka György hagyatékával kapcsolatos eljárás. A 2017-ben elhunyt üzletember vagyonát, ingatlanjait csak áron alul tudták most értékesíteni örökösei, erről többet a Blikknél lehet olvasni.
  • A terhessége ötödik hónapjában járó Dér Heni azt nyilatkozta a Borsnak, hogy rengeteget eszik, de sokat is edz most, hogy várandós. „Édesanyám összesen hét kilót hízott az egész terhessége alatt. Én tizenkettőnél tartok, és még négy hónap van hátra” – mondta az énekesnő.
  • És ha van kedve megnézni egy vicces videót a Wellhellótól a koronavírus-vakcinákkal kapcsolatosan, kattintson alább a play gombra.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Lakatos Márk szerelmes lett Kucsera Gáborba Frei Tamás műsorában

A hírösszefoglalóban még: Dér Heni öt hónap alatt 12 kilót hízott.

2110 · Jan 17, 2021 12:05pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments