Mihalik Enikő a hétvégét szülővárosában, Békéscsabán töltötte, és a modell hazafelé a vonaton ülve kérdéseket fogadott a követőitől. Valaki rögtön azt kérdezte a Nicsak, ki vagyok második helyezettjétől, hogy miért MÁV-val közlekedik, amire a következő volt a válasz egy automatikusan eltűnő instasztoriban:

Nincs még meg a jogsim. Hosszúra húzódó karácsonyi vezetőszünetet tartottuk az oktatómmal. Legközelebb már csak a vizsga előtt megyek gyakorolni, aztán csüccs az új BMW-be.

További, hasonló információk, amiket már ön is tud, ha annyit pörgette ma a hírességek Instagramjait, mint én:

  • Gáspár Laci plasztikai sebészet után most egy másik reklámposzttal lepte meg követőit: ezúttal a marihuánából készülő CBD-olajat hirdeti itt.
  • Lilu azt vallotta be ebben a posztban, hogy sose tud nyugton maradni, miközben sminkelik. „Dumálok, magyarázgatok, nevetgélek” – írja.
  • Ön követi Karalyos Gábort? Szerintem megéri, mert a Barátok köztből is ismert, vegán színész egy pici, nem közművesített házban él Budapesten kívül, és mindig érdekeseket/jópofákat posztol. Most például arról osztott meg egy fotót, hogy el akart menni sétálni egyet a hóban, de a macskája, János utánament és hazaterelte.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Mihalik Enikőnek nincs jogosítványa (még) és egyéb hírek az Instagramról

A modell vonattal jár Békéscsabára, mert még nem vezethet, de már jár oktatóhoz, és közel a vizsga, aztán „csüccs az új BMW-be”. Instahíradó!

1 · Jan 17, 2021 05:26pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments