Ha ez így megy tovább, lassan vízvezetékszerelési különkiadással fog jelentkezni a Velvet, dehát annyira nem történik mostanában semmi senkivel, hogy az emberek kénytelenek az olyan banális dolgokban is meglátni a viccet/sztorit, mint Kylie Jenner idő közben már automatikusan törlődött Instasztorija, amiben látszott a realitysztár fürdőszobája is. Az alábbi poszt mutatja, hogy egyes júzerek mit találtak szórakoztatónak a Kardashian-klán legfiatalabb tagja által megosztott videóban.

A sztorihoz tudni kell, hogy az Instán és realityken meggazdagodott, 23 éves híresség nemrég 36,5 millió dollárért vette meg ezt a villát Los Angeles szívében, a Holmby Hills nevű városrészben. 36,5 millió dollár csaknem 11 milliárd forintnak felel meg.

Nos, Kylie Jenner videójában jól látszott a háttérben a zuhany, és sokan meglepődtek, hogy milyen lagymatagul csordogál a víz a rózsából ebben a luxusingatlanban: ezek szerint nincs rendesen víznyomás Jennernél. (Ami, lássuk be, kevésbé meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy a helyszín a rendszeresen szárazság által sújtott Kalifornia.) Mindenesetre mások a víznyomástól függetlenül kicsinek, rondának és/vagy bénának találták a zuhanyt, a következő tweetet is a Hollywodlife nevű oldal szúrta ki a témában: valaki azzal viccel, hogy talált egy közelebbi fotót Kylie Jenner zuhanyáról.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kylie Jennert kiröhögték, mert szar a zuhany a 36,5 millió dolláros villájában

A Los Angeles-i luxusingatlan csaknem 11 milliárd forintnak megfelelő összegbe került, úgy látszik, egy rendes zuhany ebben nem volt benne.

11 · Jan 18, 2021 05:17pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments