Szívesen olvasna egy-két friss és érdekes/szórakoztató rövidhírt hazai hírességekkel kapcsolatban? A következőkkel tudunk szolgálni ma.

VV Renátó történelmi kiesését Nádai Anikó vezényelte le szombat este az RTL II-n, Puskás Peti hiányzott, pedig ő is a Való Világ műsorvezetője. A Blikk derítette ki, hogy mi volt az anomália oka: egy gyomorrontás. A 36 éves zenész-műsorvezető valami rosszat evett, ezért nem volt képernyőképes szombaton, de már jobban van, és a héten fogja tudni folytatni a munkát.

A ValóVilág10 powered by Big Brother műsorvezetőinek felkészültsége és beosztása lehetővé teszi az ilyen fajta rugalmasságot, így egy ilyen változás nem okoz semmilyen fennakadást

– ez pedig egy részlet az RTL válaszából azzal kapcsolatban, hogy okozott-e gondot, hogy Puskás Petinek nem sokkal az élő adás kezdete előtt kellett lemondania a műsorvezetést, és Nádai Anikónak kellett beugrania.

Valamint...

  • Szabó Ádám és Tóth Andi nemrég mentek széjjel. Szabó most a Blikknek nyilatkozott a szakítás utáni állapotáról, többek között azt, hogy jelenleg élvezi a szingliséget, valamint ezt, amiről korábban a Velvetnek is beszélt: „hajlamos voltam mindent alárendelni a párkapcsolatomnak, még a barátokat is, amit nem szabad. Sose kényszerített erre senki, én hoztam rossz döntéseket.
  • Bódi Guszti a Borsnak mesélt arról, hogy mennyire komolyan veszik ők a koronavírus miatti intézkedéseket: „nagyon félünk a koronavírustól, ezért karanténban maradunk, rendkívül óvatosak vagyunk. Majd bulizunk, amikor már megkaptuk az oltást, és végre lehet menni.”
  • Zimány Linda volt ma reggel a Reggeli című műsorban az RTL-en. A most már hosszabb ideje szingli és a háromlépcsős szakvizsgázás egyharmadánál tartó jogásznő-modellt az amerikai és a magyar férfiak közötti különbségről kérdezték. Válasza az volt, hogy szerinte „az erkölcsök itthon más irányba mennek”, mint Amerikában, ahol komolyabban veszik a házasság intézményét, a hűséget, a feleséget tiszteletét. Alább lehet megnézni a videót.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Puskás Peti nem sokkal az élő adás kezdete előtt mondta le a szombati Való Világ vezetését

Zimány Linda pedig kész van jogászi szakvizsgája egyharmadával, de úgy látja, „az erkölcsök itthon más irányba mennek”, mint Amerikában. Hírek.

7 · Jan 18, 2021 09:38am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments