Új feladatot kaptak a Való Világ játékosai, amivel arra szerették volna megtanítani a lakókat, hogy minden kimondott szónak súlya van. A játékosoknak minden alkalommal, amikor káromkodtak, egy kézi- vagy lábsúlyt kellett magukra pakolniuk. 

Egy nőnek a szájából csúnya szavakat hallani nagyon visszataszító, úgyhogy örülök ennek a feladatnak

– vélekedett VV Fru a feladatról, de nem mindenki osztotta a véleményét, VV MOH például meg sem próbált változtatni rossz szokásán.

Egy idő után már vicces volt, mikor kaptam egymás után a figyelmeztető hangot, igazából fel sem tűnt. Én úgy vagyok vele, nagyon nem szeretnék ezen változtatni, mert én tényleg nem szoktam csúnyán beszélni

– nyilatkozott VV Moh a játékról, aki elmondása szerint családja előtt sosem káromkodik.  A feladat során az is kiderült, hogy VV Robi szerint VV Dani beszél a legcsúnyábban, VV Dani szerint pedig ez pont fordítva igaz.

A játékosok annyit káromkodtak, hogy rövid időn belül kifogytak a súlyokból, úgyhogy újabb szállítmány érkezett a villába. A súlyokat végül a derekukra tett övre kellett pakolniuk, még fürdés és alvás közben sem vehették le magukról. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A Való Világ játékosai nagyon sokat káromkodnak, megbüntették őket érte

Minden egyes káromkodás után magukra kellett tenniük egy kéz- vagy egy lábsúlyt. Hamar elfogytak az eszközök - de jött pótlás.

6 · Jan 20, 2021 09:37am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments