Ebben a posztban hazai hírességekről olvashat egy-egy rövid sztorit-információt, íme a legfrissebb történések.

Szabó Zsófiról már egy ideje lehet tudni, hogy látványosan lefogyott az utóbbi hónapokban: 12 kilót adott le, így a 168 centis testmagasságához most 54 kiló a súlya. A Reggeli műsorvezetője a Blikknek beszélt részletesebben a témáról, emlesélve, hogy tavasszal, a járvány első hulláma alatt változott meg úgy az életmódja, hogy az testsúlynövekedést okozott, ezen kívül Szabó Zsófi inzulinrezisztens is. Május óta diétázik szigorúan (kerüli például a cukrot), és rendszeresen sportol, elsősorban fut és lovardába jár – ennek köszönhető, hogy eltűntek a tavaly tavasszal feljött pluszkilók.

További hírek:

  • Varga Viktor énekes-művészceleb kénytelen volt kicsit meghúzni a nadrágszíjat a járvány miatt, meséli a Blikknek: „feladtam a lakásom, nekem ez a legnagyobb spórolás. Rengeteget költöttem rá, de már nem engedhetem meg magamnak. Most egy barátomnál húzom meg magam.”
  • Ganxsta Zolee úgy emlékszik vissza, hogy anno nem kedvelték őt az édesapák, akiknek a lányaival járt. „Annak idején én így jártam minden lányos apával, mindig kiutáltak, nekem soha nem örült senki, már csak ezért sem szeretnék ilyen lenni....” – mondja a rapper a Hot! magazin friss számában, hozzátéve, hogy ő elhatározta, nem ilyen lesz, és támogatja majd lánya, Zoé partnerválasztási döntéseit.
  • Valamint összeházasodott Dér Heni és Bakos Gergő, és a sztorit exkluzíve közlő Story magazin kitett a Facebookra egy videót, ami tartalmaz pár fotót a lagziról. A két híresség „igen” feliratú maszkban mondta ki az igent, derül ki többek között a képekből, amiket az alábbi videó tartalmaz.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szabó Zsófi 12 kilót fogyott, a Story posztolt pár képet Dér Heniék esküvőjéről

Szabó Zsófi májusban váltott életmódot, Dér Heniék „igen” feliratú maszkban mondta ki az igent és más hírek.

5 · Jan 21, 2021 09:24am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments