A Big Brother és a Való Világ egyik alapvető szabálya, hogy a játékosok a külvilágtól el vannak zárva, nem tudhatják, mi történik a világban a villán kívül. Ez alól a szabály alóli kivétel, ha valami rendkívüli dolog történik valamelyikük családjában, ilyen esetben ezt a hírt közlik az érintettel, erre volt most példa. Amikor a 22 éves VV Dani megtudta, hogy egy ilyen rendkívüli hírt fog kapni a riportszobában, ő is és játékostársai is azonnal megijedtek, érthető módon valami rosszra számítottak.

De nem ez volt a helyzet, Dani telefonon beszélhetett az édesapjával, aki a következő hírt adta a tudtára:

lesz még egy kistestvéred.

A Való Világ legnézettebb részletei elsősorban a szexről/meztelenkedésről és a drámáról/agresszióról szoktak szólni, ezért jelent felüdülést az alábbi videó, ahol az összes játékos, és főleg Dani egy csomó egyéb érzelmet él át és próbál kifejezni. A megható aláfestőzenét is nyugodtan kihagyhatta volna belőle az RTL, ez anélkül is egy nagyon erős jelenet lenne.

Lazán kapcsolódik csak, de újra volt egy kiválasztás, és a villalakók arra szavaztak, hogy maguk közül VV Vivit küldik majd párbajozni a következő hétvégén. Ennek egyik fő oka nem a sikítozás volt, hanem az, hogy Vivi nemrég bejelentette, hogy fel akarja adni a játékot, igaz, később meggondolta magát.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
VV Dani (22) most tudta meg a villában, hogy kistestvére születik

A Való Világ játékosa nem tudta, miért kell édesapjával telefonon beszélnie, így először nagyon meg volt ijedve.

4 · Jan 24, 2021 10:12am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments