Monica Lewinsky azt írta a Twitteren, hogy a telefonján őriz néhány gyerekkori képet a barátairól, és ezen keresztül valahogy gyógyító gondolatokat küld nekik rendszeresen. 

Nem tudom, hogy ez innen is működik-e, de ha szeretnéd, hogy te is köztük légy... posztolj egy gyerekkori képet még azelőttről, hogy megtört volna az élet. Kérlek, írd ki a keresztnevedet is

– hangzott a felhívás, amelyre meglepően sok válasz érkezett, gyerekkori képekkel ellátva. 

Köztük Olivia Munn színésznőé is, aki minden kommentár nélkül az alábbi fotót posztolta magáról.

Vagyis utoljára az anyaméhben mondhatta el magáról, hogy még nem törte meg az élet.

Lewinsky, bár Fehér házi gyakornokként lett ismert a Clinton-Lewinsky-botrányban, hosszú évek hallgatása után a 2010-es években került ismét a nyilvánosság elé. Azóta főleg aktivistaként ismerhető, az angolul bullyingként ismert, magyarul zaklatásnak, megfélemlítésnek, sorozatos támadásnak nevezhető jelenség ellen kampányol, és a Twitteren is aktív. Rendszeresen tart előadásokat, számos kezdeményezésben vesz részt, amelyek azzal foglalkoznak, hogyan élhetik túl emberek a nyilvános megszégyenítést, illetve a zaklatás különböző formáit. Arra viszont valószínűleg senki sem számított, hogy olyan megalapozottságú dolgokban hisz, mint a Gyógyító Web Gömb.