Bódi Guszti friss interjút adott a koronavírus miatt kialakult helyzet kapcsán, és azt mondja a Borsnak, hogy nem érti azokat az előadóművészeket, akik a munkalehetőségek hiányára panaszkodnak:

Nem értem azokat, akik azt mondják, hogy alig maradt lehetőségük. Azoknak, akik évek, évtizedek óta ebben a szakmában dolgoznak, kell hogy legyen egy biztos anyagi tartalékuk. Mi erre törekszünk Margóval, mert tudjuk honnan jöttünk, milyen mélyszegénységben élni.

Az interjú azért is érdekes, mert Bódi Guszti egy kis betekintést enged családi életükbe:

Margó főz, mos, takarít, és csodálatosan neveli a gyerekeket, unokákat. Mellette pedig nagyszerű előadóművész. Én viszem a férfi dolgát, és nem utolsó sorban nincsenek egymás iránt elvárásaink. Ha kimaradok a srácokkal, akkor sem fogad itthon egy sárkány. Ő pedig nem igényli, hogy a barátnőkkel egy kávézóban ücsörögjön. Egy szóval nem akar több lenni nálam. Nincs versengés, hogy legyőzzük egymást.

Bódi Guszti és Margó egyik legutóbbi videóklipje, a Mint a jég a tűzben, alább tekinthető meg. A számot a YouTube felhasználói már több, mint másfél milliószor hallgatták meg.

A fenti borítóképünk kissé nosztalgikusnak számít már a videóhoz képest: a fotót 2010-ben készítettük Bódiékról.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Bódi Margó „főz, mos, takarít” és „nem akar több lenni” Bódi Gusztinál

Bódi Guszti nem érti azokat az előadókat, akik azt mondják, alig maradt lehetőségük, és elmondta, miért ilyen jó a kapcsolatuk Bódi Margóval.

8 · Jan 27, 2021 11:10am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments