Pokorny Lia is benne lesz az első magyar, karácsonyi, romantikus filmben

2021.01.27. 10:44 Módosítva: 2021.01.27. 11:16

Ebben a posztban magyar hírességekkel kapcsolatos újdonságokat, érdekességeket, információkat olvashat, mindegyik friss.

Pokorny Lia szerepelt ma reggel az RTL Klub reggeli műsorában, amelynek címe Reggeli. Az alábbi műsorrészlet a színésznővel készült interjút tartalmazza, és a beszélgetésből kiderül, hogy Pokorny Lia színházi és főzős elfoglaltságai mellett jelenleg forgat is: egy új, magyar, romantikus vígjáték készül, amelynek a különlegessége, hogy karácsonyi témájú.

A színésznő meg is jegyzi az interjúban, hogy magyar karácsonyi film nem igazán készült még, szóval a Nagykarácsony című alkotás hiánypótlónak ígérkezik. A főszereplő egyébként Ötvös András lesz, aki egy tűzoltót játszik ebben a családi filmben, partnerét Zsigmond Emőke alakítja majd. Pokorny Lia eddig csak egy napot forgatott, legközelebb egy karácsonyi vásárban játszódó jelenetet fognak rögzíteni.

További hírek, röviden:

  • Nagy Alekosz jelenleg taxizással foglalkozik, női utasainak csókot is ígér. Emiatt fenyegetéseket is kapott, de ezek egyelőre nem váltak valóra, a Való Világ egykori győztese viszont azt írja a Ripost szerint a közösségi médiában, hogy volt egy női utasa, aki „ahogy beült az autómba, az én saját érdi címet diktálta be. Én mondtam neki, hogy az az én címem, amire ő azt válaszolta, tudja. Vonzó egy nő volt, így hát gondoltam, mit bánom én. Hazahoztam és vendégül láttam, de egy idő után mennie kellett. Azóta se láttam.”
  • Szinetár Dóra interjút adott a Blikknek, aminek fő témája a színésznő viszonya Apáti Bence balett-táncossal, aki éppen újra perelni akarja Szinetárt. A színésznő azt mondja, ha ő egyszer említi valahol egy fél mondatban a sajtóban gyakran megnyilvánuló táncművészt, akkor arra Apáti kilenc helyen válaszol vissza durván: „nyilván nem szívesen vállalja senki a véleményét, ha aztán Apáti telekiabálja a vele kapcsolatos rágalmakkal az étert, amire ha válaszolni próbál az ember, csak újabb cinikus szidalmazáscunami következik.”
  • A Petőfi Sándor című számból ismert, 18 éves rapper, Lil G pedig sokkoló és elkeserítő dolgokat mesélt gyerek- és kamaszkoráról, erről a Helyszínelő blogban kellett írnunk.
  • És fel fog tűnni az RTL-en a Keresztyanu című sorozatban Árpa Attila, erről az alábbi beharangozóvideót tudjuk mutatni.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pokorny Lia is benne lesz az első magyar, karácsonyi, romantikus filmben

Készül a Nagykarácsony, Szinetár Dóra reagált arra, hogy Apáti Bence be fogja őt perelni, Nagy Alekosznak pedig volt egy kalandja egy nővel. Hírek!

17 · Jan 27, 2021 10:44am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments