Csütörtök van, megjelent a Story és a Hot! magazinok új száma, és még egy csomó más kiadványt átnézve az alábbi hírmorzsákat gyűjtöttük össze önnek.

Megjelent a legújabb HOT! telis-tele exkluzív történetekkel, különleges fotósorozatokkal, a sztárok legbensőbb...

Posted by HOT! Magazin on Wednesday, 27 January 2021

Tóth Andi 22 éves, Erdélyben született énekesnő a Hot!-nak megpróbáltatásokkal teli magánéletéről beszélt, azt mondja, miután a szintén X-faktoros Földesi Péterrel szakítottak, a padlóra került, családjától távol, egyedül élt, kis híján hajléktalan lett. Tóth Andinak azonban sikerült mégis talpra állnia, így fogalmaz, amint azt a Blikk is idézi:

Lehet, hogy nincs érettségim, de felépítettem egy karriert, eltartom magam, önálló életet kezdtem 16 évesen egy új országban, amire büszke vagyok.

Most csak lehet, hogy nincs vagy tényleg nincs? Szerkesztőségünk álláspontja szerint az utóbbi. Mindenesetre Tóth Andi karrierje több lábon áll: az éneklésen kívül influenszerként is igen aktív, legfrissebb posztjában például a Pepco nevű üzletet reklámozza (meg az otthoni edzést).

További hírek, szintén röviden:

  • Kardos Eszternek, a Barátok közt színésznőjének megszületett második gyermeke, Zita. Ezt ő a Hot!-nak mondta el először, de aztán kitette az Instagramra is.
  • Valamilyen izgalmas címet keresett a Bors magazin annak az egyébként kevésbé izgalmas hírnek, hogy szpemkommentek jelentek meg Curtis Instagramján. A Bors ezért megkereste Curtist, aki megerősítette, hogy a „maszturbáljunk együtt!”-típusú hozzászólásokat szerinte is kéretlen reklámot terjesztő robotok helyezik el az Instagramján. Az erről szóló cikk címe ez lett: „Pornórobotok zaklatják Curtist”.
  • A Story Magazin pedig Gáspár Győző és Bea kevésbé gyakran szereplő lányával, Gáspár Evelin húgával, Virággal készített címlapsztorit. Gáspár Virág kapcsolatban van most, méghozzá egy Krisztián nevű sráccal, közös fotójuk alább látható.

Exkluzív sztorikkal, sztárhírekkel megjelent a legfrissebb Story! Ne hagyd ki! ❗️❗️❗️Keresd a magazint nyomtatott...

Posted by Story on Wednesday, 27 January 2021
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tóth Andinak nincs érettségije, megszületett Kardos Eszter második gyereke és más hírek

Gáspár Győző kisebbik lánya pedig megmutatta új szerelmét, nézze meg Virágot és Krisztiánt ide kattintva!

15 · Jan 28, 2021 12:10pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments