Blake Lively (most már nem látható) Insta-sztorijában írt arról, mennyire nehéz volt ruhát találnia magára harmadik szülése után, szemlézte a Just Jared. A színésznő tavaly év elején a Ritmusszekció című filmjét promotálása közben több műsorban/vörös szőnyegen is megjelent, ám a szülés utáni hetekben/hónapokban nem feltétlenül mutattak jól rajta azok a ruhák, amik a szülés előtt még tökéletesen passzoltak rá, ahogy azok a darabok sem jöttek rá, amiket szülés után ajándékba kapott. 

Nincs jó üzenete annak, amikor a nők észreveszik, hogy a kedvenc márkáiknak nincs olyan ruhaméretük, ami illene a testükre. Zavaró. Bárcsak szülés után is annyira jól éreztem volna magam a bőrömben, mint most, egy évvel később. Ez a test adta nekem a gyermekem, ez a test táplálta a kisbabámat. Milyen gyönyörű csoda! Ahelyett, hogy büszke lettem volna magamra, szégyenkeztem, pusztán azért, mert nem jöttek rám a ruhák. Milyen ostobaság volt ez, így utólag visszagondolva. 

Lilvely bejegyzéséhez a tavaly év eleji Tonight Show Starring Jimmy Fallon szerepléséről posztolt egy fotót (lásd a nyitóképünk), amin, ha jobban megnézi, láthatja, milyen praktikus szabású  ruhát viselt, ami tökéletesen állt neki. A színésznő gratulált Katie Sturino influenszernek, a Megababe alapítójának, akinek az online boltja kifejezetten a teltebb alkatú nőknek ajánl kozmetikumokat és egyéb termékeket. 

Livelynek és férjének, Ryan Reynoldsnak a legkisebb lányukon, a 16 hónapos Bettyn kívül van még egy hatéves lányuk, James, és egy négyéves lányuk, Inez.