Az elmúlt napokban meglehetős mennyiségű vonzó képet/videók posztoltak magukról ismert magyar nők az Instagramra, úgyhogy lássuk is gyorsan mindet!

Kezdjük a legvisszafogottabb felvétellel, amelyet Jakabos Zsuzsanna úszó osztott meg magáról, főszerepben a vonzó mosolyával.

Gelencsér Tímea szépségversenyző-műsorvezetővel folytatjuk, akinek egy hasonló képét a közelmúltban már feldolgoztuk, de a figyelmes szemlélőknek feltűnhet, hogy az egy másik bikini volt. Fontos különbség.

Vasvári Vivien influenszer St. Moritzban feszegette a határait, ugyancsak fürdésre alkalmas öltözetben le-snowboardozva valahonnan. Mint a képnél megjegyezte, mínusz tizenöt fokban rögzítették a felvételt, amelyhez hasonlókat már tett ki az oldalára.

A sportos öltözeteknél maradva ajánljuk mindenki figyelmébe Labancz Lilla posztját: a színésznő tevékenységéről pillanatnyilag nem tudunk többet, mint amit jónak látott közölni. Vagyis, hogy nem zavarják a levegőben szálló vízcseppek, ami örömteli.

Sorainkat Metzker Viktória fürdős fotójával zárjuk, amelyhez pont a mesterkéletlensége ad egy kis pluszt. A dj fotója már egyhetes, szóval ha megnéznék, mi történik egy ilyen fotó után, vagy hogy mostanában hogyan öltözködik Metzker, arra is bőven van lehetőség.