Másnak kávé nélkül, nekem a tequilám nélkül nem indul a reggel

- írta egyik szponzorált Insta-tartalma szövegében Tóth Andi, aki egy tequilamárkát reklámozott úgy, hogy az alkoholt a habos kávéjához öntötte, majd szexizve megitta. Bár a bejegyzést több mint 11 ezer ember like-olta, nem tetszett mindenkinek, például Tóth Andi szerint Tóth Gabinak sem. 

Az énekesnő ugyanis az Instagramján és a Facebook-oldalán is közzétett néhány képernyőfotót, amelyeket úgy lehet értelmezni, hogy Tóth Gabi egy Sukerdáz Basefuck nevű, zárt Facebook-csoportban kommentálta Tóth Andi Insta-bejegyzését. 

Van, akinek kávé nélkül nem indul a napja, Andikának tequila nélkül nem megy 20 évesen. Bravo. Jó üzenet a fiataloknak... Imitálj spermiumot az arcodon reggel a kávés tequiláddal.

Tóth Andi Insta-oldalán továbbosztotta Tóth Gabi bejegyzését, hozzátéve, hogy szerinte az énekesnő már egy éve próbálja szítani a tüzet kettejük között. Az énekesnő szerint nem ez az első alkalom, hogy Tóth Gabi beszól neki "megalázó posztokkal", amiket később eltávolít. 

Csak azt találom szomorúnak, hogy létezik egy ilyen Facebook-csoport, ahol hazánk ismert előadói gúnyolják és bántják szakmabeli kollégáikat. 

Tóth Andi szerint művésztársa azért köszörüli rajta a nyelvét, mert unatkozik a karanténidőszakban, ezért reméli, hogy az élet hamarosan visszaáll a normális kerékvágásba. Ennek ellenére nem haragszik Tóth Gabira.

Gabi no para nem haragszom! Csak törődjön mindenki a saját dolgával!