plasztika.png

Ez a magyar exkifutómodell az Insta-trendek szerint szabatta át magát

2021.02.04. 10:04

Vadócz-Bajner Dóra, aki 15 éven át volt kifutómodell – Náray Tamás, Zoób Kati kollekcóit is viselte –, a Fókusznak beszélt plasztikai műtéteiről és arról, hogy az ilyen jellegű beavatkozásokat csak itthon tartják ördögtől valónak, külföldön ez szerinte már teljesen természetes. Oroszországban vagy Amerikában úgy járnak az emberek plasztikai sebészhez, mint ahogy a magyarok a boltba ugranak le venni egy kiló kenyeret. Vadócz az Insta-trendeket követve kezdte el átformálni külsejét, miután megtetszettek neki a közösségi oldalakon látható, kerekebb fenekű, nagyobb mellű nők. 

Kezdjük innen: én így érzem jól magam. Én ebbem8 semmi kivetnivalót nem látok, szerintem ez nem egy ördögtől való dolog. (...) csak azt tudom mondani, hogy saját magamnak szeretnék megfelelni. 

Vadócz szeretné az aktuális trendeket követni, feltéve, hogy így is jól érzi magát. Először a melleit nagyobbíttatta meg.

Abszolút támogattak a műtéteimben, de nem is hagytam volna senkinek se, hogy beleszóljon. Általában mindig az van, amit eltervezek, és azt általában véghez is viszem. 

A modell tudja, hogy a szépészeti beavatkozásoktól is függővé lehet válni, ezért fontos egy határt kijelölni. Elmesélte, hogy a közösségi oldalán egyszer egy olyan kommentet kapott, amiben megkérdezték, mi történt vele, annyira megváltozott, mire ő azt válaszolta, 10 évvel ezelőtt még más trendek voltak, mint ma, ő pedig igazodott a változásokhoz. 

Mindig mindent szeretnék elkövetni, hogy tökéletesítsem magam, mindig van mit csiszolni. 

Úgy látja, sok nő valóban „tucatra van gyártva”, de az egyéniségét, kisugárzását senkitől sem lehet elvenni. Bár kap hideget-meleget a megjelenése miatt, büszkén vállalja beavatkozásait, a Fókusz felkérésére is ezért mondott igent.