Kanye West ötszáz pár cipője elhagyta Kim Kardashiannel közös otthonát

2021.02.04. 08:37

Azt írja a Page Six, hogy amíg Kim Kardashian, a gyerekek, és számos nőrokon a Turks- és Caicos-szigeteken vakációzott, Kanye West elvitette pár ingóságát a közös családi otthonukból. Mindenét nem akarta, vagy nem sikerült, de az ötszáz párból álló sportcipőgyűjtemény sorsa miatt már nem kell aggódnia.

A dolog azért történt a felesége távollétében – a lap forrása szerint –, mert mindketten úgy vélték, sokkal kevésbé lesz drámai, ha nincsenek egyszerre mindketten a házban.

Érdekesség, hogy a távol lévő Kardashian azért posztolt egy olyan képet az Instagramjára, amelyen egy férje-tervezte cipőben látható. Bizonyos közösségimédia-felhasználók ezt egy odaszúrásnak értelmezték, hát gondoljanak, amit akarnak, de a mi olvasóink többsége annak idején azt mondta erre a lábbelire, hogy „szomorú lettem, rosszul lettem, kétségbeestem ennek az izének a létezésétől”.

Az események hátteréről azt érdemes tudni, hogy januárban a Page Six nyomán sokan megírták, hogy a pár válik, aztán kiderült, hogy még senki sem adott be semmilyen papírt, legfeljebb tárgyalnak arról, hogy milyen feltételek mellett bontják fel a házasságukat. Kardashiannek abból van elege, hogy a férje beszámíthatatlan, Westnek meg abból, hogy összecelebeződik a rokonság miatt, és főleg az anyósára haragszik, aki mindenbe beleszól.

Különösen sok szabadidővel rendelkező embereknek az is feltűnt, hogy Kardashian nemrég egy olyan helyiségben mutatta meg SKIMS nevű ruhamárkája új darabjait, amely korábban a férje gardróbja volt.