Gigi Hadid az amerikai Vogue-nak adott interjút anyaságról, önfelfedezésről, és a modellkedésen túli életről. Íme, a címlap,  a cikk eredetijét itt találják – benne az összes, a modellről készült képpel.

Az interjúból kiderül, hogy a 25 éves hadid nagyon jól érzi magát édesanyja partnerének Pennsylvania államban található gazdaságában, és úgy tervezi, hogy a Zayn Malik énekestől született lányát, Khai-t is ilyen környezetben neveli fel.

A lányával kapcsolatban még arról beszélt, tizennégy órán át vajúdott vele, feltétlenül otthon akart szülni, és érzéstelenítés nélkül.  Az édesanyja, Bella nevű testvére, Malik, egy szülésznő és az asszisztense voltak mellette – a járványügyi szabályozások miatt kérdéses volt, hogyan kerülhet kórházi szülőszobába, és egyértelműen nem vajúdhatott volna ekkora társaságban, aztán a szerelmével megnéztek egy otthonszülés-támogató filmet, és arra jutottak, hogy legyen így. Egy nagy felfújható medencét vittek a kiválasztott szobába, kizavarták a macskákat és a kutyát, filmet néztek, a végén pedig megbeszélték, hogy egy darabig most nem csinálnak ilyet.

Dajkát nem kértek fel, a modell maga gondoskodik a gyerekről, ha pedig segítségre van szüksége, akár csak úgy, akár munka miatt, a nagyszülők vetik be magukat. A karrierjével kapcsolatban pedig azt mondta, tudja, hogy a jelenlegi testalkata nem a kifutós csúcsformája, de aki ezt számonkéri rajta, az bizony bekaphatja.

A magazinnak készített egy videót arról is, milyen kozmetikumokat használ, ebből származik  a borító-és címlapkép is.