Az indiai származású Priyanka Chopra A Metrónak nyilatkozott arról, hogy karrierje elején az egyik bollywoodi filmrendező azt tanácsolta neki, ha a Miss World 2000 megnyerése után a filmszakmában is érvényesülni szeretne, plasztikai sebészhez kellene fordulnia. Chopra nem fogadta meg a rendező tanácsát, és annyira felkavarták a férfi szavai, hogy távozott a produkciótól. A modell/színésznő csendben távozott, mindenféle indoklás nélkül, amit utólag a félénkségével indokol.

Még a pályám elején történt, sosem mondtam el, miért hagytam ott a filmet. Sosem volt meg bennem a bátorság, hogy kiálljak magamért, elég gyakran mondogatták, hogy ne kellemetlenkedjek, új vagyok még a szakmában. 

Bár Chopra idővel megtanulta, hogyan képviselje érdekeit, amikor a szóban forgó rendező így kiosztotta, megrémült. Unfinished (Befejezetlen) című memoárjában még részletesebben leírta, mi történt. A rendező  néhány perces csevej után arra kérte, hogy forogjon körbe. 

Hosszasan megbámult, végigmért, aztán azt tanácsolta, hogy csináltassam meg a cicijeimet, az állkapcsom, és egy kicsit párnázzam ki a fenekem. Azt mondta, ha színésznő akarok lenni, a testem arányait rendbe kell hozni, és ajánlott egy Los Angeles-i orvost, akihez elküldött volna. Az akkori menedzserem is kifejezte, hogy támogatja az ötletet.

A színésznő nemcsak karrierjének elejéről beszélt mostanság, hanem eljegyzéséről is,. méghozzá az ELLE UK-nak. Chopra kezét 2 hónap randizás után kérte meg jelenlegi férje, Nick Jonas, az esküvőjüket 2018 végén tartották

Kapcsolatunknak abban a szakaszában még nem gondoltam az eljegyzésre. Még csak két hónaposok voltunk! Gondoltam, hogy megtörténhet, de teljesen megdöbbentem.  Nem akartam irányítani az eseményeket, csak sodródtam.