Gáspár Evelin Lakatos Levente Este nyolckor Lakatos Leventével c. műsorának vendége volt, ahol Gáspár anyagi helyzetéről is beszélt, szúrta ki a Bors

Lehet, nagyképűnek hangzik, de ha elmegyek egy hónapban egyszer tévéműsorba szerepelni és keresek „x” összeget, akkor az körülbelül annyival ér fel, mintha egy hónapig nyolc órában dolgoznék.

Gáspár elmondta, hogy bár sokan azzal támadják, hogy nem dolgozik, ez nem igaz, mivel neki, mint közszereplőnek mindig ügyelnie kell rá, hogy jó legyen a sminkje, a haja, az egész megjelenése. 

Ha elhívnak egy műsorba, meg kell felelnem, nehogy a kommentelők, meg az újságírók szétcinkeljenek, hogy „már megint hogy nézek ki”. Erre oda kell figyelni, ez a munkám.

Gáspár tavaly nyáron még arról  beszélt , hogy nagyon nehezen talál munkát, az, hogy ismert emberek a szülei, hátráltatják őt, ezért megpróbál inkább „celebként integrálódni” a társadalomba. Még 2020 augusztusában sem talált munkát, akkor azt mondta, „csak szerepelget és élvezi az életet”. Azóta viszont cukrászdát terveznek nyitni az édesanyjával, Gáspár Beával.

De nemcsak Gáspár Evelinről lehetett ma olvasni a bulvárlapokban, Damu Roland a koronavírus miatti bevételkiesését olasz termékek árusításával próbálja pótolni, írja a Bors. (A színész novemberben még önálló esttel készült színpadra állni.) Damu kávét, száraztésztát, mogyorókrémet és más olasz élelmiszereket is árul, sőt, Budapesten még házhoz szállítást is vállal, ha valaki 10 ezer forintnál magasabb összegben rendel tőle. Damu elmondása szerint árui eredeti olasz termékek, tökéletes minőségűek, és „nem a kamionról estek le”.

Végezetül pedig Balázs Andi a Bréking c. műsornak nyilatkozott arról, hogyan is működik az a Facebook-csoport, ahol Tóth Gabi is kritikusan nyilvánult meg Tóth Andi alkoholreklámjáról, szemlézte a Blikk. A színésznő elmondása szerint a csoportban több mint 200 tag van, akik „egymást fikázzák”.

Itt semmi más nem történik, röhögünk nagyokat, elküldünk egymásnak dolgokat. Ebben a csoportban az Andi is benne van. Nem az volt, hogy ő ezt meglátta és kiborult. Ugyanúgy benne van ebben a csoportban, ő is hozzászólhatna. Ehelyett ő kivette a posztot, és azt mondta, hogy egy zárt csoportban őt pocskondiázzák, és a művészvilág ott éli ki magát.