Ebben a posztban hazai hírességeket érintő legfrissebb információkat foglalom össze, az első három gyerekszületéssel kapcsolatos.

Sáfrány Emese légtornász-médiaszereplő a Hot! magazin friss számának címlapján jelenti be, hogy terhes: kisbabát várnak párjával, Hornyák Ádámmal. A leendő szülők mindketten 32 évesek, első gyermekük a nyáron születik majd meg.

A címlapunkon: –...

Posted by HOT! Magazin on Wednesday, 10 February 2021

Freddie, az eurovíziós szereplése kapcsán ismertté vált énekes a Facebookon jelentette be szerda este, hogy kislánya született. A híresség, akinek teljes neve Fehérvári Gábor Alfréd, azt írja, hogy a baba két héttel ezelőtt született meg, a keresztnevei Léna Hanga, és azt mondja, eddig sem akart, és a továbbiakban sem fog a gyereke születésével a médiában szerepelni, kifejezetten meg is tiltja, hogy a sajtó posztjának a szövegét átvegye, de azért reméljük, a fenti rövid összefoglalóval megúszom.

A harmadik, gyerekszületéshez kapcsolódó hír ma pedig az, hogy Radics Gigi énekesnő arról beszélt szintén a Hot! magazinnak, hogy őt sem kerülte el a szülési utáni depresszió, de már túl van rajta, és nagyon boldogok együtt hármasban az édesapával, Mikus Áronnal. Ő egyébként három gyereket szeretne összesen, erre Radics Gigi azt mondja, hogy egyelőre várjanak egy kicsit az első után.

További hírek:

  • Azt írja a Blikk, hogy válik Kovács Áron rádiós és a felesége, Gabriella. A pár huszonöt évig volt együtt, két gyerekük van.
  • A szintén ma friss Story magazinban Sánta László és Széphalmi Juliska válásáról lehet részletesebben olvasni. „Nagyon sokat foglalkoztunk a házasságunkkal, rengetegszer voltunk párterápián. Mindent megpróbáltunk, így nincs bennünk harag a másik irányába azért, mert nem sikerült megmenteni a házasságunkat” – többek között ezt nyilatkozta Széphalmi Juliska a lapnak, hozzátéve, hogy tavaly a két előadóművész élete hirtelen sokkal nyugalmasabbá vált a járvány miatti korlátozások révén, ekkor voltak kénytelenek szembenézni a ténnyel, hogy a kapcsolatuk már nem működik. Széphalmi azóta új kapcsolatot kezdett.
  • Szintén a Storynak mesélt alkoholista szüleiről Járai Máté színész, akik évek óta a híresség gondozására szorulnak, amint azt Járai az Életünk történetében is említette már. „A szüleimben nem volt kötelességtudat. Legtöbbször nem is dolgoztak, az őseik hagyatékát élték fel, és tették pénzzé az értékes festményeket, drága ékszereket és ezüsttárgyakat. Hosszú éveken át csak a mának és a bulizásnak éltek, és arra nem is gondoltak, hogy gyerekként én hogyan élem meg velük az életet” – mondja most Járai, aki a Reggeli című tévéműsort is szokta újabban vezetni.
  • A mindig baseball-sapkát viselő Fluor Tomi a Blikknek arról beszélt egy rövid interjúban, hogy szakítása óta nem keres új kapcsolatot, jól elvan szingliként. A cikk egyik legérdekesebb részlete: „másfél éve járok pszichológushoz, és megfejtette, hogy a sapka tulajdonképpen az elbújás jelképe. Már nem félek megmutatni magam, és többet elárulni arról, ki is vagyok valójában. Tíz éve nagyon sokat bántottak, és falakat húztam magam köré, de úgy tűnik, eljött az ideje, hogy leromboljam ezeket” – mondta a Wellhello című együttesből is ismert zenész-rapper.
  • És ha ön meg szeretne nézni egy friss videót az RTL Klub jóvoltából Baukó Éváról azzal kapcsolatban, hogy Havas Henrik beperelte őt, akkor kattintson alább a play gombra!
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Sáfrány Emese terhes, Freddie-nek gyereke született, Radics Gigi szülési utáni depressziótól szenvedett

Sok hír van ma: válik a feleségétől Kovács Áron rádiós, Fluor Tomi pedig másfél éve pszichológushoz jár, aki szerint a baseball-sapka az elbújás jelképe.

55 · Feb 11, 2021 10:25am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments