Nézzünk néhány attraktív posztot az Instagramról híres nőktől!

Kendall Jenner a közelgő Valentin-nap alkalmából a nővére, Kim Kardashian fehérnemű-márkáját reklámozza, és mivel ez a vasárnap a szerelmesek úgymond ünnepe, ezért a szokásos bézs-fekete színpalettát egy fotózás erejéig félretéve most egy vörös szettet vettek elő a Skims kollekciójából. A szett ebben az esetben egy minimális textilfelhasználással készült, bugyiból és melltartóból álló kombót jelent, amit a 25 éves realitysztár-modell-influenszer videókon és fotókon mutat be alább.

Kehlani egy 25 éves, amerikai énekesnő, aki most Rihanna fehérneműmárkáját népszerűsíti, valószínűleg szintén Valentin-nap alkalmából. Erre abból lehet következtetni, hogy a melltartón, bár fekete, van egy nagy szív, benne LOVE felirattal.

Emily Ratajkowski terhesfotóit a legutóbb ebben a posztban szemléztük, hát azóta lettek újak, kár lenne róluk lemaradni!

Sőt, másrészt...

Ariana Grandénak pénteken megjelent az új videóklipje a 34+35 című, a szexről szóló számhoz, ezt ünnepli az alábbi poszttal, amelyben a szám új verziójának két közreműködője, Újpesti Doja Cat és Megan Thee Stallion is látható.

Jennifer Lopez pedig az alábbi igen dinamikus, beguggolós fotóval emlékezik arra, mennyire szeretett turnézni a korona előtti időkben.