A Page Six szúrta ki Rose McGowan alábbi videóját, ami a The Dab Roast című, alapvetően a marihuánáról szóló sorozat egy darabja. Az interjú közben a riporter és McGowan maga is szív, és szóba kerül, hogy a #metoo-mozgalom egyik vezéregyénisége az élete során relatíve későn kezdett el marihuánát használni, főleg ahhoz képest, hogy már nyolcadikosan beLSD-zve ment el az iskolai bálra, és hogy azóta saját bevallása szerint a világ összes kábítószerét kipróbálta, például három évig DMT-zett.

McGowannek a bal karja be van éppen gipszelve, és az interjú során azt mondja, három éve elvesztette a szaglását egy balesetben, így amikor később a covid-fertőzésen is átesett, csak az ízlelés elvesztéséből ismerte fel a betegséget. A színésznő ezen kívül azt is említi, hogy Mexikóba költözött, és nem tervezi, hogy visszatér az USA-ba.

Most kaptam meg a mexikói állandó tartózkodási engedélyemet, és annyira hálás vagyok érte. Ennek az országnak gyógyító ereje van, és tényleg varázslatos

– mondja Rose McGowan két szippantás között, az interjú vége felé pedig arról beszél, nem nőnek tartja magát, hanem embernek. Ezután egy kirohanásban eszébe jut, mennyire utálja a Facebookot, és ekkor többek között a következőket mondja:

Mark Zuckerberg, egyél meg egy zsák rohadt faszt, te kibaszott alien!

McGowan ezután még egy sor trágárság után azt mondja, éppen eleget szenvedett már az olyan férfiak kollektív uralmától, mint például Zuckerberg is, de hozzáteszi, hogy szerinte a #metoo-mozgalom lényegét az se érti, aki kitalálta ezt a nevet a mozgalomnak: McGowan szerint a #metoo ugyanis egy kommunikációs eszköz. A színésznő egykori szerelme, Marilyn Manson jelenleg rengeteget szerepel a hírekben az ellene felhozott vádak miatt, de McGowan ezt a témát nem érinti a fenti interjúban (szerencsére).

A fenti borítókép 2019 októberében készült.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rose McGowan drogélményeiről beszélve elejtette, hogy egyébként Mexikóba költözött

Egy videóinterjúban a riporter és a riportalany is füvezik, eközben McGowan durván beszól Mark Zuckerbergnek is.

51 · Feb 19, 2021 12:38pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments