Sáfrány Emese és vele egyidős, 32 éves párja, Hornyák Ádám egy héttel ezelőtt jelentették be, hogy hamarosan bővül a családjuk, most pedig a Fókusznak beszéltek ugyanerről. A riportban elmondták, szándékosan borították fel a hagyományos sorrendet, gyermeket vállalni még az esküvőnél is jobban szerettek volna. Sáfrány már túl van a terhessége felén, a baba nemét még nem tudják, majd csak hétvégén derül ki. Apás szülésre készülnek. 

A pár mindkét tagja régóta szeretett volna gyereket, mindkettőjük foglalkozik is kicsikkel, Sáfrány rúdtáncot tanít gyerekeknek, párja pedig fociedzőként foglalkozik fiatalokkal. Hornyák elmondta, hogy bár Sáfrány kicsit hisztisebbé vált a terhessége óta, de ez még bőven tűrhető szinten van. A kakis pelenkáktól nem fél a férfi, Hornyák szerint azt

Emese fogja intézni mindig. 

A riport második felében szóba jött a pár első randevúja, ami éppen Sáfrány születésnapjára esett. Hornyák csak megölelte Sáfrányt, a csókig már nem jutott. Sőt, le sem feküdtek egymással, mert Hornyák úriemberként viselkedett. 

Nagyon illemtudóan csak megöleltél. Nekem egyébként pont ez tetszett, hogy nem az volt, hogy egyből letámadott, adott ennek egy folyamatot. Kivártad

– emlékezett vissza Sáfrány, aki az otthonához közeli randihelyszínt tudatosan választotta, ha esetleg rosszul alakulnának a dolgok, könnyen és gyorsan le tudjon pattanni. 

Jaj, ne már, azért akartad, hogy közel legyen, hogyha úgy alakul fel tudjál vinni

– ellenkezett Hornyák, mire Sáfrány nevetve mondta, hogy de hiszen nem is vitte fel. 

Nem, mert úriember voltam. Én csak megöleltelek a születésnapodon, azért nem adom be olyan könnyen a derekamat

– felelte Hornyák.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Se csók, se szex nem volt Sáfrány Emese és születendő gyermeke apjának első randiján

Sáfrány szándékosan olyan randihelyszínt választott, ami közel volt a lakásához, hogyha a dolgok úgy alakulnak, könnyen le tudjon lépni.

13 · Feb 19, 2021 11:30am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments