Akár képrejtvénynek is fel lehetne adni, hogy kik szerepelnek az alábbi fotón.

És persze attól még, hogy az ember látja, hogy Istenes Bence Instáján van ez a poszt, nem biztos, hogy egyből felismeri, hogy a műsorvezető a kép bal szélén áll, mellette pedig a párja látható, Csobot Adél, aki szintén közzétette ezt a képet a saját Instáján, plusz az alábbi fotót a saját jelmezéről.

A posztokból úgy tűnik, hogy egy olyan beöltözős, feltehetőleg farsangi buliról van szó, amin Isteneséken kívül részt vett Hornyák Ádám, Takács Dani és Fluor Tomi is, erről tanúskodik az utóbbi híresség Instagramja.

Amíg Csobot Adél egyértelműen macskának volt beöltözve, Fluor Tomi koronavírusnak, Takács Dani Super Mariónak, Hornyák Ádám pedig rendőrnek, addig a kommentelők nem tudnak megegyezni atekintetben, hogy Istenes Bence drag queenként Keresztes Ildikóra vagy Détár Enikőre emlékeztet-e jobban.

Ön szerint kire emlékeztet Istenes Bence dragbe öltözve?

Sáfrány Emese Instagramján csak automatikusan eltűnő sztoriban tűnik fel Istenes Bence női ruhában, a kismama mindenesetre szexi rendőrnőként abszolválta ezt a kicsit megkésett farsangi bulit (tekintve, hogy a múlt szerda volt hamvazószerda, a hagyományok szerinti karneváli időszak kedden véget ért, ez a hétvége már nem a farsangi, hanem a nagyböjti időbe tartozik).

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Istenes Bence már legalább három híresség Instáján feltűnt drag queenként

Fluor Tomival, Csobot Adéllal és Hornyák Ádámmal beöltözős partin vettek részt. Fluor koronavírus volt, Istenes meg vagy Keresztes Ildikó vagy Détár Enikő.

4 · Feb 20, 2021 12:32pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments