Salma Hayek után Bella Thorne is elmondta, hogy volt olyan meztelenkedős filmjelenete, melynek felvételekor kényelmetlenül érezte magát. Thorne a Page Six újságírójának beszélt arról, hogy még nem szerepelt felnőttfilmben és nem is tervezi, hiszen szerinte még a nem korhatáros filmekben is elég valószínű, hogy a női szereplőknek lesz meztelenkedős jelenete, amik általában nincsenek annyira a kedvére. 

Amikor ezeket a jeleneteket forgatjuk, nagyon-nagyon kellemetlenül érzem magam. Ezt az érzést mindig úgy győzöm le, hogy belegondolok,  az általam megformált karakter szempontjából egy fontos jelenetről van szó. 

Hozzáteszi, hogy persze vannak olyan meztelenséget tartalmazó filmrészek is, amik semmi másról nem szólnak, csak arról, hogy megragadják a nézők figyelmét. 

Nemcsak a férfi rendezők tudnak kényelmetlen helyzetbe hozni forgatáskor. Inkább arról van szó, hogyan kezelik ezeket a jeleneteket a legelejétől a legvégéig. 

Amikor arra utalt az újságíró, hogy a saját videóklipjeiben is szokott kihívóan, sokat nem takaró öltözetben szerepelni, Thorne azt felelte, általában az teszi kínossá a pucérkodó jeleneteket, hogy nem ő maga dönt arról, mennyit mutasson meg magából, ha a rendező azt kéri tőle, meztelennek kell lennie és pont.