A való világban egy héttel ezelőtt lett vége a farsangnak húshagyókeddel és most már nagyböjt van, a Való Világban viszont most volt a farsangi buli beöltözéssel és fánkozással, az adásfolyam 100. napjának ünneplésére. Az italozás közben/helyett a realityvilla lakói úgy döntöttek, hogy a Felelsz vagy mersz néven is ismert játékot fogják játszani, ezt a jelenetet mutatja be az alábbi videó. VV Moh és VV Merci korábban évődtek már egyet játékon kívül, ami közben Merci azt mondta Moh-nak, hogy aludjanak együtt, aki egy határozott nemmel utasította el az ötletet.

Valamivel később a Felelsz vagy mersz első feladataként Merci újra bepróbálkozik, azt mondja Moh-nak, hogy a bemelegítő kihívás legyen az, hogy

kérek szépen egy nyelves csókot.

Erre Moh azt mondja, hogy na jó, ő akkor inkább kiesett, de nem fogja Mercit lesmárolni, amire VV Bálint rákontráz, hogy ezzel most jól agyonvágták a bulit. Moh nem gondolja meg magát, valamivel később arra hivatkozik, hogy

nem ittam eleget,

ami Mercinek különösen rosszul esik. A lány később meg is állapítja magáról, hogy

én olyan buta vagyok, hogy az valami hihetetlen, hogy ezt csinálom.

Íme a videó, aminek a hátterében egyébként VV Robi lézeng indián fejdíszben, jóval ittasabban, mint játékostársai.

Robiról még egy videót érdemes megnézni, ebben nem csak a háttérben lézeng, hanem ő a főszereplő: részegen fánkot eszik, és azt magyarázza, hogy mi az a szalajtós bicikli. (FYI: a szalajtós bicikli Robiéknál egy olyan kerékpárt jelent, „ahol néha ugrik egyet a lánc a fogaskeréken”.)

Bármennyire is vicces Robi részegen, a többiek (pontosabban Bálint és Moh, itt a videó) őt választották ki a következő párbajra, ami csütörtökön lesz. Másnap, pénteken lesz még egy párbaj, ekkor alakul majd ki, hogy kik maradtak bent a legjobb három között, és szombaton pedig vége lesz az egésznek, kiderül majd, hogy ki nyeri a Való Világ 10-et.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
VV Merci: „Moh, kérek szépen egy nyelves csókot!” VV Moh: „nem ittam eleget”

Merci kétszer is felszólította Moh-t akcióra, de ő ellenáll, miközben a kiesésre kiválasztott Robi nagyon viccesre itta magát. Ez a VV10 utolsó hete!

1444 · Feb 23, 2021 09:57am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments