GettyImages-473025344

Kanye West megpróbált eladni pár ékszert, amiket még Kim Kardashiannek vett

2021.02.25. 15:08

Azt írja a Sun, hogy az elmúlt két hétben Kanye West több magas körökben jegyzett ékszerboltot is felkeresett, ahol megpróbálta eladni, illetve felbecsültetni a nála lévő, korábban Kim Kardashiannek vásárolt ékszereit. A dologról a lapot tájékoztató forrás szerint a rapper ismerőseinek ekkor lett nyilvánvaló, hogy ennek a házasságnak vége.

Igazán vele akart maradni, de [Kardashiannek] elege lett. [...] Kanye nemrég azt mondta, „már nem akarom, hogy a Kardashian-brandhez kössenek”, de olyan megtörtnek tűnt, mert még mindig nagyon szereti Kimet

– közölte ugyanez az illető. 

Arról nincs információ, melyik ékszerekről van szó, de végül West egyet sem adott el. 

Lazán kapcsolódik, hogy Kim Kardashiant eközben az első „csajos estéjén” látták Los Angelesben; többek közt Kourtney nevű testvérével és barátokkal ment sushizni.

Az ő magánéletét ismerők arról beszéltek a bulvárlapoknak, hogy tavaly nyár óta már nem próbálja megmenteni a házasságát, hanem arra koncentrált, ami azon kívül boldoggá teszi: a négy gyerek, a vállalkozások és a jogi tanulmányai. Merthogy továbbra is ügyvédnek készül, Los Angeles-i otthonában rendszeresen látogatják a magántanárok, akik a vizsgáira készítik fel.