A Való Világ 10. évadának fináléjához közeledve néhány korábbi évadokban szerepelt játékos is bement a villába, hogy megosszák a 36 milliós fődíjért versenyzőkkel saját tapasztalataikat, bölcsességeiket. Most VV Soma, a valóságshow 8. szériájának nyertese érkezett a játékosokhoz, akit Merci nagyon kedvelt régebben, tetszett is neki, de amikor meglátta, hogy Soma milyen alacsony, picit csalódott. 

Na de nem is ez a lényeg, hanem Soma tanácsai, melyekről egy prezentációt is készített. Első tippjei között az szerepelt, hogy megfontoltan, de leginkább sehogy se költekezzenek. 

Mindig résen kell lenni, jól be kell osztani ezt a moneyt, amit kaptok. Olyan dolgokra kell ölteni, ami egy alapélethez szükséges. 

Soma második tanácsa, hogy a nyertesnek egy évig ne legyen párkapcsolata, mert az illető befolyásolná, mire költi a pénzét, ami így gyorsabban is fogyna. Hozzátette, ő is beleesett abba a hibába, hogy túl sok pénzt költött barátnőire VV-s győzelme után. 

Valakit nagyon-nagyon megszeretsz, elviszed nyaralni egy nagyon drága helyre, megadsz neki mindent, mert azt akarod éreztetni, hogy hiába szerepeltem a VV-ben, én nem úgy viselkedek veled, mint egy sztár, nem úgy, mint egy beképzelt tuskó, hanem én tényleg szeretlek téged, és meg akarok adni neked mindent. 

Soma ezután arról is beszélt, hogy a győztesnek meg kell valósítani az álmát, és nemet kell mondani azoknak az ismerőseinek/családtagjainak, akik pénzt kérnének tőle. 

Soha ne adjatok kölcsön senkinek. Ez a ti nyereményetek, ti álmaitok, nektek kell elkölteni, nektek kell megalapozni a jövőtöket, mert visszagondolsz öt év múlva, lehet fekszel az ágyon, nézed a plafont, (és azt gondolod,) basszus, volt 36 millióm, de most már egy csöves geci vagyok.