Halle Berry egy netflixes sci-fi drámában fog szerepelni, ivott is rá egyet

2021.02.26. 14:44

Nemcsak producerként, színésznőként is részt vállalt a Netflix Mothership című sci-fijében Halle Berry, írta a Deadline. A történetben a színésznő egy Sara Morse nevű nőt fog alakítani, akinek a férje rejtélyes körülmények eltűnik egy vidéki farmról, majd nem sokkal később a búslakodó feleség felfedez egy földönkívüli eredetű tárgyat a házuk alatt. 

Nem a Mothership lesz az első netflixes produkció, ami Berryhez köthető: a streaming szolgáltató szerezte meg a Bruised (Sérült) c. filmnek a jogait, amiben a sztár nemcsak színészként (egy gyermeke elhelyezési jogáért küzdő sportolót játszik), hanem  rendezőként is megmutatta, mire képes. 

A fenti hírek bejelentése után Berry egy ágyban készült fotót posztolt magáról Insta-oldalán, amin úgy magára húzta a lepedőt, hogy az arca nem is látszik. A bejegyzéshez tartozó szöveg egy szóviccre épül, ami jelentheti azt is, hogy nincs borozás a takaró alatt, ahogy azt is, hogy nincs nyafogás a takaró alatt. 

Berry egyébként is sokszor mutatja meg mostanában a közvetlen környezetét az Instagramján: a február 14-i hétvgén ezt a szerelme zenéjére táncolós videót tette közzé.

Pár napja pedig azt, ahogy neglizsében sétál a kertben.