012

Nagy Feró bocsánatot kért egy túl durva kritikáért, Sváby Andrást beoltották és más hírek

2021.02.26. 12:23 Módosítva: 2021.03.04. 12:04

Megint zaljik A Dal című dalverseny, ahol a zsűri egyik tagja Nagy Feró, aki Csondor Kata énekesnőt elég kemény kritikával illette a III. válogatón a Bosszúállók című szám előadása után.

Most a népszerűségem zuhanni fog: nem tudom, jó volt-e a dal, de az előadás szörnyű volt. Lehet, hogy elméletileg ez a dal jó, de gyakorlatilag ahogy elénekelted, az nekem nem tetszett. Nem jön be. Mindenféle modorosság van benne, olyan fordulatokat énekelsz benne, ami... – hát én nem tudnám elénekelni, de amikor hallom, akkor az ember arra gondol, hogy jaj, ne már, hagyja már abba, jól van már, bosszulja meg, de ne engem

– mondja a rocklegenda az alábbi videóban.

A Blikk azt írja most, hogy egy héttel az adás után Nagy Feró nyilvánosan bocsánatot kért a kritikáért, Csondor Kata pedig kritizálta a kritikát, íme egy részlet a nyilatkozatából:

Számomra teljesen értékelhetetlen, zagyva, zsűrizésnek nem mondható vélemény volt. Az összehangoltság és bántó szándék viszont egyértelműen érződött.

További hírek:

  • Több, mint egy évtizede éve már, hogy Köböl Anita megnyerte a Velvet szépségversenyét, A Velvet Arca címet. A 36 éves híresség azóta műsorvezetőként dolgozik, a Blikknek egy hosszabb interjút adott most arról, hogy a terhessége alatt egyedül maradt, és a munka mellett, egyedül neveli most fél éves kislányát. „Anyagilag is magamra maradtam, úgyhogy dolgozom is a baba mellett, ami iszonyatos lelkiismeretfurdalást okoz. Olyankor Léna anyuékkal van, szóval a lehető legjobb kezekben. Mégis fáj, hogy lemaradok egy-egy pillanatáról, holott tudom, ezt is az ő érdekében teszem” – mondja Köböl Anita.
  • Folytatódik Friderikusz Sándor öregítőshow-ja az RTL-en. Ma jelentették be, hogy az Életünk története második évadának első részében Istenes Bence és Csobot Adél szerepel majd. A hétfőn adásba kerülő műsorból ide kattintva lehet megnézni egy előzetest, ami azért túl sok poént nem lő le előre.
  • Egy streamingkoncert erejéig összeáll Lovasi András és Kispál András a Kispál és a Borzból. „Jutka, meg a többiek címmel ad „belépős” online koncertet március 12-én a TRIP hajón Lovasi András. A fellépést élőben, valós időben és ami talán a legfontosabb, kiváló minőségben nézhetjük meg az interneten. Fontos tudni, hogy ez a koncert egyszeri alkalom lesz, nincs visszanézős jegykategória. A koncert vendégei a Kispál és a Borz gitárosa, Kispál András és a Lovasi-koncertekről már jól ismert ütős, Gábor Andor, azaz UFO” – áll a vonatkozó sajtóközleményben.
  • És a végére hagytam a címben említett másik sztorit, mert ahhoz videó is van. Sváby Andrást a legnagyobb meglepetésére felhívta a háziorvosa, hogy jöhet az oltásra. A műsorvezető se nem idős (53 éves), se nem veszélyeztetett, de olyan sokan mondtak nemet a kínai vakcinára, hogy Sváby máris sorra került, és természetesen igent mondott. Mindezt a Reggeliben mondta el ma reggel.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nagy Feró bocsánatot kért egy túl durva kritikáért, Sváby Andrást beoltották és más hírek

Nagy Feró túl durván szólt be A Dalban, Sváby Andrdásnak már most jutott kínai vakcina, Isteneséket fogja öregíteni Friderikusz.

1 · Feb 26, 2021 12:23pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments