Február 28-án, online közvetítés formájában tartják a Golden Globe-díjátadót, ami pont a formátuma miatt lehet majd nagyon érdekes, vagy, ahogy az eddigi online díjkiosztók, nem különösebben izgalmas. Az biztos, hogy a szépen-puccosan-nevetségesen öltözött celebnők látványát idén legfejebb screenshotok és közösségimédiás posztok formájában szemlélhetik majd azok, akiket az ilyesmi érdekel. A műsorvezetől politikamentes szórakoztatást ígértek, de valahogy muszáj lesz reagálni arra, hogy kiderült, a díjakat odaítélő testületben 87-ből egyetlen fekete személy sincs, illetve az egyik jelölt (Emily Párizsban) készítői konkrétan számos tagot elvittek egy párizsi luxuskiruccanásra.

A közelmúltban tartottak egy kerekasztal-beszélgetést, amin ott volt néhány celeb stylistja, még ők sem értettek egyet abban, hogy ez kitűnő alkalom-e arra, hogy igazán kitegyenek magukért, és személyesen is ott legyenek, amikor az ügyfelük élőbe megy („legalább meggyőződhetünk arról, hogy a képek jól sikerülnek, és mindent felügyelhetünk az utolsó pillanatig, és miért ne szórakoztatnánk egy kicsit”) vagy érdemesebb elengedni a dolgot („úgysincsenek fotósok, és egyébként is, világjárvány tombol, emberek milliói betegek és halnak meg, nem lenne illendő”).

Akárhogy is lesz idén, a Golden Globe-díjátadó általában az év első nagy fényűző bulija szokott lenni a híreseknél, mostanában pedig kevés ilyen alkalom van. Kapóra jött tehát, hogy a Google készített egy listát, melyik hírességek Golden Globe-ruháira kerestek rá a legtöbben – ez lett a mai Heti Trend alapanyaga, és azt kérdezzük, melyikük gálázós stílusa jön be önöknek a legjobban. De mivel ilyenkor mindig hat lehetőség közül kell választani, beemeltünk még egy személyt, utolsónak – majd meglátják! A képekre kattintva galéria nyílik, nézzék meg a fotókat, és utána válasszanak kedvencet!

Jennifer Lopez

2010 óta Jennifer Lopez Golden Globe-os estélyijeire keresnek a legtöbben a Google-ön. Minden évben nagyasszonyos és látványos ruhát választ- mondjuk pont a legutóbbi öltözete kicsit jobban emlékeztetett egy ajándékra a kívánatosnál. De lehet, hogy önnek pont ez tetszik? Derítsük ki!

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence olyan szerződést írt alá a Diorral, hogy általában fel sem merülhetett másban mennie egy eseményre (a mai napig a márka reklámarca). A Golden Globes-ra általában egyszerűbb, egyszínű ruhákat kapott, bár volt egy, amit különösen izgalmas hasítékok díszítettek. Mit szól hozzá?

Emily Ratajkowski

A lista kakukktojása: Emily Ratajkowski modell, nem színésznő, mégis ott volt a 2017-es estélyen, és az internet népének muszáj volt megtudnia, ki tervezte ezt a sárga selyemhömpölyt. Mivel ő ezen kívül nem volt Golden Globe-on, egy afterpartis öltözetet választottunk még tőle, nehogy egyetlen ruhával kelljen indulnia ebben a mezőnyben. De ezt is bőven megnézheti, ha a képre kattint.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow 2020-ban rendkívül megosztó ruhát viselt a díjátadó vörös szőnyegén, egyszerre volt meztelen is, meg nem is, mint az okos lány a mesében. De a különös ruházkodás ezen az eseményen tőle a legkevésbé sem idegen, amint az nyilvánvaló lesz máris, ha a galériára kattint.

Emma Stone

Valószínűleg a fenti Emma Stone élete egyik legjobb ruhája, de korábban is aratott már sikereket a megjelenésével. Volt, aki a 2011-es korallos-rózsaszínes megjelenését is lenyűgözőnek tartja, de összehasonlítva a jelenlegi stílusával... hát na. Nézze meg, érdemes!

Kate Hudson

Melyikük Golden Globe-stílusa tetszett a legjobban?

Kate Hudson úgy kerül ebbe a válogatásba – bár mindig nagyon érdekes ruhákat választott, de ezekre eszerint kevesen kerestek rá –, hogy a napokban kiderült, a 2005-ös díjátadón nagyon vidám perceket szerzett Prince-nek. A fenti képen látható estélyije ugyanis annyira szűk volt, hogy egész este kényelmetlenül, kitekeredve feszengett a székén, nehogy elszakadjon.

Hudson egyébként tényleg rengeteg stílust kipróbált már, pont ezen az egy eseményen is, úgyhogy egységes stílusú személy helyett őt talán érdemesebb úgy kezelni, hogy egy változatosságra törekedő, esetenként bátor, de mindenképpen alaposan megtervezett öltözködőről van szó. Na, melyikük tetszett a legjobban?