Instahíradó: Kristen Bell nagyon rázza, Till Attila macskázik, Kim Kardashian csúnyát mondott a fodrászának

2021.03.04. 13:44

Van, amikor az ember nem vágyik különösebb izgalomra, csak kedves vagy közepesen érdekes dolgokkal szeretné pár percig eltelíteni az elméjét. Örömmel jelenthetjük, hogy ezt az igényt most könnyedén kiszolgálhatjuk, mert egészen sok jókedvű, aranyos vagy mérsékelten különös dolog jött szembe velünk a Híresemberek Instagramjain.

Indításképpen tekintsék meg, mennyire örül Kristen Bell színésznő, hogy ismét dolgozhat!

Kate Hudson nem a saját mozgását osztotta meg, hanem azt, miként táncol lánya, Rani az apja, Danny Fujikawa karjában. A színésznő-életmódüzletembernek három gyereke van, a két nagyobb fiú, Ryder Robinson és Bingham Bellamy.

Till Attila az Instagramján egyébként is gyakran szereplő macskájával játszott, illetve Pityuka zsákmányolt egy levelet, amelyet láthatóan nem kívánt átadni. Érthető.

Véget ért Palvin Barbara és Dylan Sprouse instagramos sorozata, amely bemutatta, hogyan szabadulnak ki a városból a vadonba. Az összefoglaló epizódot most posztolta a modell, a korábbiakat is megtalálják az oldalán.

Jim Belushiról a pompás nevű Kukio beachen (Hawaii) készült ez a fotó, amely minden partmenti fotósok toposza: a színész éppen igyekszik megragadni a napot, amely az arckifejezése szerint égeti a tenyerét. Érdekesség: Belushi az utóbbi években nem színészettel foglalkozik főleg, hanem a Belushi's Farm nevű orvosimarihuána-ültetvényeivel.

Sofía Vergara Julie Bowennek kívánt boldog születésnapot az alábbi képpel. A két színésznő a Modern család című sorozatban dolgozott együtt jó pár évig, a jelek szerint sok szép közös emlékük lehet.

Kim Kardashian fodrásza, Chris Appleton egy olyan fotót tett közzé a válófélben lévő celebritásról, amely alá azt írta az érintett, hogy „kibaszottul utállak”, és valahol érthető is ez a hevület. Kardashian ugyanis nyitott szájjal alszik a képen.

A sort Heidi Klummal zárjuk, aki éppen a német Topmodell leszek!-et reklámozza (ő az ottani kiadás arca), néhány archív fotójával megmutatva, milyen sokat számít egy modell hajszíne a végeredmény szempontjából. 

Önnek hogyan tetszik Klum jobban?