Ebben a posztban hazai hírességekről olvashat friss értesüléseket, sajnos ma nem a pozitív hírek vannak túlsúlyban.

A hétvégén ért véget a Való Világ 10, de most az eggyel korábbi széria, a Való Világ 9 két döntőséről lesz szó, VV Gregről és a győztes VV Zsuzsuról. Ők a műsor után is barátok maradtak, és másfél évvel ezelőtt volt, hogy Greg küldött magáról egy intim fotót Zsuzsunak, aki ezt aztán másoknak is megmutatta. Gregnek most jutott a tudomására, hogy barátnője nem kezelte bizalmasan a képet, és ezen igen felháborodott.

Hatalmasat csalódtam benne, sohasem gondoltam volna, hogy így hátba támad! Egy világ omlott össze bennem. Gusztustalan féregnek tartom azt, aki ilyet tesz

– fakadt ki Greg a Blikknek, és a lap Zsuzsu reakcióját is közli. A VV-győztes azt mondja, hibázott, megbánta, hogy másnak is megmutatta azt a képet, megérti, hogy Greg mérges rá, de ettől még érdekembernek tartja volt haverját és óvódás árulkodásnak azt, hogy az esetről a lapoknak beszámolt.

További hírek:

  • Fekete Dávid, a 2008-as Megasztár 4-gyel híressé vált énekes első felesége Cserpes Laura volt, akivel 2012-ben ment tönkre a házasságuk. A híresség második feleségét Reginának hívják, és Fekete Dávid tegnapi Facebook-posztjából kiderül, hogy most ennek a házasságnak is vége, méghozzá felesége hűtlensége miatt: „feleségemmel külön utakon folytatjuk, mivel ő más férfi oldalán keresgéli a boldogságot. Kedves Valaki (én tudom ki) most nem nevezlek meg tőlem nem kell félj, de remélem tudod, hogy egy 3 gyermekes családot tettél tönkre. Érzelmileg ezt már nem tudom akceptálni. Részletekbe pedig nem nagyon szeretnék belemenni. Nem is értem, hogy lehettem annyira bizakodó és pozitív, hogy azt gondoltam, nem csak a jóban, hanem a rossz időkben is kitartasz majd mellettem. Köszönöm Neked, Nektek, hogy nem elég a temérdek problémám, még rám került ez a súly is. Tudom Tudom... Ilyen az élet... egyszer fent, egyszer lent” – írja Fekete Dávid.
  • A tegnapi hírekben az szerepelt, hogy koronavírusos lett Szabó Ádám, most egy automatikusan eltűnő Instasztoriban az énekes exe, a szintén énekes Tóth Andi tette közzé, hogy őneki szintén pozitív lett a covidtesztje.
  • És hogy kicsit kevésbé keserű hangulatban legyen vége a hírösszefoglalónak, álljon itt egy jó kis részlet a TV2 Exatlon nevű vetélkedőjéből. Az alábbi videóban Gelencsér Tímea az eléggé feldúlt Virág Andrist interjúvolja meg éppen, és 0:30-nál felteszi a kérdést, hogy izgulnak-e a vesztésre álló játékosok. Virág először úgy kérdez vissza, hogy „szerinted nem vagyunk idegrendszerben?”, és aztán további válaszába nagy felindultságában egy trágárság is becsúszik.

Virág Tamáshoz valószínűleg mind csatlakozhatnánk: mindannyian idegrendszerben vagyunk mostanában.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
VV Greg leférgezte VV Zsuzsut, Fekete Dávid beolvasott felesége szeretőjének

Tóth Andi pedig koronavírusos, Virág Andris pedig feldúltan válaszolt Gelencsér Tímea kérdésére az Exatlonban. Hírösszefoglaló!

4 · Mar 05, 2021 09:38am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments