Sam Asghari a Forbesnak adott egy hosszú interjút, amiben például arról is beszélt, hogy nemcsak szakmájában (személyi edző) szeretne előrébb lépni, hanem párkapcsolatában is. 

Újabb szintre szeretném emelni a párkapcsolatomat is. Nem lenne ellenemre, ha apa lennék. Fiatal apuka szeretnék lenni. 

Ha esetleg nem tudná, Spearsnek két tinédzserkorú fia van, akikről nemrég egy képet is posztolt. A sztár és Asghari az énekesnő 2016-os Slumber Party c. videóklipjének forgatásán ismerkedtek össze, amiben az énekesnő olyan sikeresen udvarolta körbe a férfit, hogy később összejöttek. Az interjúban a filmezés is szóba került, például a fentebb említett videoklip is.

Az volt a stratégiám, hogy eltávolodjak a zeneklipek forgatásától. Nem akartam többet csinálni, nem akartam, hogy úgy ismerjenek, mint egy videoklipekben szereplő színészt. Ennek ellenére az egyik jó barátom egy új projekten dolgozott, megemlített engem a stábnak, akik kiválasztottam a Slumber Party egyik "főszereplőjének".

Asghari úgy ment el a forgatásra, hogy azt sem tudta, kinek a videoklipjéről van szó, később derült csak ki, hogy Spearsszel fog forgatni, ahogy azt is csak később tudta meg, hogy az énekesnő saját maga választotta ki őt a klipbéli szerepre. Bár a szerelmespár már 4 éve együtt vannak, Asghari szerint kapcsolatukra árnyékot vet az énekesnő édesapja, akit lefaszozott egy Insta-sztorijában, de hogy miért illette ezzel a jelzővel, nem árulta el.

Asghari nemrég ünnepelte (március 4-én) 27. születésnapját, aminek alkalmából Spears egy vicces videóval is felköszöntötte szerelmét.