Rudy Giuliani, New York korábbi (1994-2001) polgármesterének lánya, Caroline a Vanity Fairnek írott esszéjében értekezett arról, miért rajong a hármas szexért. Cikkének már a címe is igazán érdekfeszítő: Egy unikornis meséje - Az édeshármas párokkal jobb emberré tett. 

A 32 éves Caroline Giuliani azt írja, egy ideje már tudja, hogy legalább biszexuálisnak nevezhető, de szexualitásának ezt a részét meg nem fedezte fel. Úgy érezte, szüksége van rá, hogy kipróbáljon valami újat, és ahogy azt már sejtheti, így is tett.

Regisztrált egy Unicorn nevű rendhagyó társkereső oldalra, ahol szingli nők csatlakozhatnak párokhoz egy szexuális kaland erejéig. 

Az egyik nő, akivel cseteltem, megemlítette, hogy egy olyan lányt keresnek, aki engedelmességre kényszerítené őt és a barátját. 

Bár Caroline azt állítja magáról, a szexben inkább ő szokott alárendelt szerepben lenni, ezúttal kipróbálta azt is, milyen az, amikor ő irányít. Szerencséjére nem bánta meg. Miután egy bárban találkozott a párral, Giuliani először a férfival szexelt, a nő pedig csak nézte őket, majd végül ő is beszállt. 

Az együttlét sok szempontból kellemes és jó volt, de számomra a legfigyelemreméltóbbnak az értékelhető, hogy Oliver mennyire jól érzékelhetően szereti Isabellát. A leginkább azért akart kielégíteni, mert így akarta a barátnője minden kívánságát teljesíteni. 

Az élmény után  Giuliani  pánszexuálisnak tartja magát, ráadásul úgy véli, örökre elbúcsúzott a depressziótól és a szorongástól, hiszen már tudja, mennyire széles látókörű elméje van és mennyire csodálatos élményekben lehet része. Giuliani nemcsak esszéje miatt számít feketebáránynak családjában: míg apja Trumpot támogatta, ő lelkes Binde-hívő, írja a Page Six.