Több, mint egy hete ért véget a Való Világ 10 Powered by Big Brother az RTL II-n, de van még hátra az adás kísérőműsorából, amelynek a címe Jöttem, láttam, buktam, illetve VV Vivi esetében Jöttem, láttam, győztem. VV Moh volt az utolsó kieső a finálé előtt, és a kiszavazása utáni napokról készült műsorból kiderül, hogy a srác a családja szerint VV Mercivel folytatott kapcsolata miatt nem került be a fináléba, és ezt maga Moh is helyben hagyta Nádai Anikónak adott interjújában.

Az RTL Most felületén hétfő este 19 órától elérhető a finalistákról, köztük VV Merciről készült rész. Merci, amíg a villában volt, értelemszerűen nem láthatta a fenti adást, látták azonban a rokonai-barátai, és az alábbi videóból úgy tűnik, emiatt lehet, hogy ők is helytelenítették a lány kapcsolatát Moh-val.

Nem jó. Majd visszanézed, aztán meglátod, hogy... Majd úgyis meglátsz mindent. Egy csomó mindent. Olyan riportot adott, hallod...

– mondják egymás szavába vágva Merci rokonai-barátai. Ezek után Merci kérdőre vonja Moh-t, amikor először találkoznak a játék vége után, ez a jelenet is látható az alábbi beharangozóban.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
„Majd visszanézed, aztán meglátod” – VV Merci barátai sem örültek a kapcsolatnak VV Moh-val

A Jöttem, láttam, buktam című műsor beharangozójából kiderül, Merci rokonai-barátai zokon vették, amit Moh nyilatkozott a műsor után. A játéknak már vége, a drámának még nincs!

5 · Mar 08, 2021 04:03pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments