Ez egy összefoglaló, íme néhány fontos-érdekes hír hazai hírességekről.

Egyre drámaibb a Megasztárból megismert Fekete Dávid házasságának és anyagi helyzetének története. Az énekes még a múlt csütörtökön írta meg a Facebookon, hogy a felesége valaki más oldalán keresi a boldogságot, ezért elválik tőle. Később a Mokkában elmondta, hogy ő maga szintén félrelépett, valamint hogy hatalmas tartozásai vannak, majd a feleség, Regina nyilatkozta azt a Blikknek, hogy ő is csak ebből a bizonyos Facebook-posztból tudta meg, hogy a férje válni akar.

Fekete Dávid azóta újabb Facebook-poszttal jelentkezett, amit három gyerekéhez címez. Ebben arra is utal, hogy ha nem tudja előteremteni a fedezetet több százmilliós adósságaira, akkor gyerekei talán nem is fogják ismerni: az énekes minden bizonnyal a börtöntől tart.

Sajnálom, hogy elrontottam az anyagi részét... Vállalni fogom a felelősséget érte. Azok is fogják, akik ezt tették velem és sajnos közvetve én is, akikkel ennek következtében, adósa maradtam. (...) Sokszor nem tudtam ott lenni fejben, mert őrülten leterhelt az a tudat, hogy becsületes emberek is áldozatul estek a mások kapzsisága, uzsoráskodása és az én jóindulatom és meggondolatlanságom miatt... ami, nagyon nagy nyomást helyezett belül rám. (...) Ha nem sikerül visszakapnom a pénzeimet, amik súlyos 100milliók, akkor apát lehet, hogy jó ideig nem látjátok majd, és talán nem is ismeritek majd igazán és ki tudja, mit fogtok rólam hallani...

– írja Fekete Dávid.

További hírek:

  • Gáspár Győző és Bea fiatalabbik lánya eddig húsz kilót fogyott, de még tízet szeretne. Gáspár Virág erről a Borsnak beszélt, és azt is hozzátette, hogy alkoholt sem iszik, hogy a fogyás jobban menjen.
  • Gáspárék szerepelnek egyébként a hétfő este indult új celebrealityben, a Van életünkben. Az első rész egyik legemlékezetesebb jelenete, amiben Gáspár Győző kifejti a feleségének, hogy szerinte ő jobb külsejű férfiban, mint amennyire jó nő Bea asszony, az adásrészletet a Life TV honlapján itt lehet megnézni.
  • Szintén a Life TV-n volt, de a Bréking című műsorban, hogy Holdampf Linda elmesélte, hogy a szülei támogatásának köszönhetően sosem szorult rá, hogy a családon kívülről vegyen igénybe anyagi segítséget.
  • A tegnapi hírösszefoglalóban rengeteg nőnapi köszöntést mutattunk, egy olvasónk küldött be nekünk még egyet, Kocsis Dénesét. A színész-énekes az Instagramon azt írja-mutatja, hogy ő virág helyett törődést és figyelmet ad a párjának ezen a napon, ezért tegnap ő mosogatott el a szerelme, Petra helyett.
  • Hétfő este szerepelt Nagy Zsolt színész és felesége, Oltai Kata az Életünk története című műsorban. Friderikusz Sándornak elmesélték, hogyan ismerkedtek meg: Nagy Zsolt teljesen meztelenül játszott egy darabban, és feltűnt neki egy a tőle két méterre, a közönségben ülő nő, későbbi felesége. Kattintson át az RTL-hez a videóért! A színész az alkoholizmusáról is beszélt a műsorban, itt azt mondja, öt hónapja tudja mérsékelni alkoholfogyasztását, nem tart attól, hogy újra rendszeres fogyasztóvá fog válni. Korábban ugyanezt a témát D. Tóth Kriszta kocsijában már említette.
  • Újraindult a második évaddal Istenes Bence YouTube-műsora, az IstenEst. A második epizódban Járai Máté, Fluor Tomi és Marics Péter szerepel még, és az egyik fő téma a monogámia, ami Istenes szerint nem működik. Azt mondja, feleségével, Csobot Adéllal megbeszélték, hogy mindkettejüknek hiányzik az új kapcsolat izgalma, úgy érzik, az embert nem monogámiára kódolták – de hozzáteszi azt is, hogy nem tudná elviselni a tudatot, ha a felesége bejelentené, hogy elmegy valaki mással. A műsort alább lehet megtekinteni.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Fekete Dávid a börtöntől tart, Istenes Bence szerint a monogámia nem működik és más hírek

Gáspár Virág nem iszik alkoholt, hogy még többet fogyjon, Gáspár Győző szerint ő jobb külsejű férfi, mint amilyen jó nő Bea asszony. Hírösszefoglaló!

12 · Mar 09, 2021 11:18am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments