Most készítik az American Horror Story 10. évadát, és a sorozat kreátora, Ryan Murphy közzétette az első forgatási fotót. A dolog azért érdekes, mert a minden évben külön világban játszódó, új történettel rendelkező széria színészgárdája többé-kevésbé állandó, de most Jessica Lange, Kathy Bates és Lady Gaga után megint egy nagyon nagy név csatlakozott hozzájuk: Macaulay Culkin, akit nyilván senkinek nem kell bemutatni, de ha mégis, akkor klikk ide!

A forgatását egyébként még tavaly el akarták kezdeni, valószínűleg pont kb. ilyenkor, az AHS-évadok ugyanis ősszel szoktak adásba kerülni. 2010 után 2020 volt az első év, hogy nem volt új American Horror Story az őszre, na de 2021-ben minden bizonnyal lehet majd újra rettegni (a mindig elképesztően jó alakításokat tartalmazó és csodásan látványos, de történetvezetését tekintve erősen ingadozó minőségű sorozat újabb melléfogásaitól).

A képen fent Leslie Grossman színésznő látható Culkin oldalán, a következő színészek lesznek a partnereik a címmel még nem rendelkező évadban: Billie Lourd, Evan Peters, Sarah Paulson, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross, Frances Conroy, Finn Wittrock és Kathy Bates, akivel Culkinnek állítólag szexjelenete is lesz..