Eve Hewson színésznő a This Morning című műsorban adott interjút, amelyben beszélt egy kamaszkori csínytevéséről is – szemlézi az E!Online. Eszerint bár nem voltak vele különösebb tervei, örült apja gazdag kapcsolati hálójának. A kérdéses apa természetesen Bono, a U2 énekese, akinek történetesen Justin Timberlake telefonszáma is megvolt, miután ezen a dalon együtt dolgoztak.

Néha szeretek hasznot húzni a körülményeimből, és amikor fiatalabb voltam, elloptam apu telefonkönyvét, és megpróbáltam telefonbetyárkodni néhány emberrel. De Justin felvette, úgyhogy feltettünk neki néhány triviális kérdést egy müzlisdoboz hátoldaláról.

A gyerekkoráról azt mondta, úgy egyébként viszonylag normálisan zajlott, bár néha azért elmentek turnézni az apjával, ahol bőven jutott rock'n'rollból. „Aztán hazajöttünk, és járhattam vonattal iskolába, megint.”

Hewson viszont mostanában már egyre kevésbé az apja miatt ismerhető: nemrég jött ki a Netflixen a  Behind Her Eyes  című sorozat, amelyben övé az egyik főszerep, de igazából 2014 óta szinte folyamatosan foglalkoztatott színésznő. Éppen csak annyit szeretne már, hogy valamilyen vicces vagy romantikus filmben is szerepelhessen, ahol mondjuk nem a halott kisbabáját kell eltemetnie. „Fel tudnád hívni esetleg Seth Rogent és megmondani, hogy érdekel [a vele való munka lehetősége]? Igazán nagy elismerés, amikor az emberek nagy, drámai szerepeket akarnak adni neked, mert mindenki erről álmodik, de azért néha azt mondom magamban, jajjistenem.”