Elég csendes volt ez a hosszú hétvége, legalábbis ami a hazai hírességekkel kapcsolatos friss értesüléseket illeti. Néhányan közülük március 15-re emlékeztek az Instagramon, de hogy másokkal milyen érdekességek történtek, illetve milyen újdonságok derültek ki, azt alább foglalom össze.

VV Vivien, aki két hete nyerte meg a Való Világ 10 Powered By Big Brother című realityt az RTL-en, a műsorban végig sötét hajjal szerepelt. Íme egy példa.

Most azonban, hogy VV Vivien kijött a villából, átment szőkébe, sőt, alábbi posztjaival már az influenszerkedést-modellkedést is kipróbálta: barátnője boltját reklámozta követőinek.

Íme VV Vivi, amint barátnője üzletének, a Susmusnak modellkedik. Ha ön kíváncsian várta, hogy hogyan alakul majd a VV-győztes karrierje a reality után, hát íme az első lépés.

Az Instagramról még egy érdekesség: Tolvai Reni énekesnő nemcsak bemutatta szerepléstől általában ódzkodó édesanyját, hanem egy kis sminkkel át is alakította őt, megmutatva, milyen arcot tud varázsolni egy olyan, 55 feletti nőnek, aki semmilyen beavatkozást nem végeztetett. A lényeget az alábbi poszt foglalja össze, de van videó is, itt.

További hírek, ezek is röviden:

  • Ada, a műsorvezető arról nyilatkozott a Blikknek, hogy hosszú ideig pánikbetegséggel küzdött. „Jellemzően csak akkor volt baj, ha egyedül voltam. Például, ha hosszabb útra indultam autóval, valakinek végig beszélnie kellett velem telefonon. Hamar beláttam, hogy ez így nem jó” – meséli Ada a kezdetről, ami után természetesen segítséget vett igénybe, amint az az interjúból szintén kiderül.
  • Palvin Barbara megszerezte a jogosítványát, és a hírt az Instagramon jelentette be. A modell rögtön vett is magának egy Teslát, amihez többek között Stella Maxwell és Nina Agdal kolléganői gratuláltak neki.
  • Véget ért a Duna TV-n az a dalverseny, amelynek a címe A Dal. A korábban az Eurovízióhoz kapcsolódó műsor idei győztese a Kaukázus együttes lett, legjobbnak választott számuk, az Egyetlen szó klipjét ide kattintva lehet megnézni a YouTube-on.
  • És új utazósvideót publikált Lakatos Márk nemrégiben tett hajóútjáról. Ez volt az az utazás, ahol megesett a turistabuszos minibotrány, amiről közvetlenül a balhé után rögtön beszámolt a Velvetnek, alább láthatóak a helyszínen készült felvételek. A videóból többek között az is kiderül, hogyan bírja a stylist-műsorvezető a 70%-os szeszt. (Spoiler: szemrebbenés nélkül.)
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
VV Vivien szőke lett, Ada pánikbeteg volt és más hírek

VV Vivi már modellkedik-influenszerkedik, Ada csak úgy tudott vezetni, ha beszéltek hozzá telefonon, Lakatos Márk megmutatta, hogy bírja a 70%-os szeszt.

562 · Mar 15, 2021 02:56pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments