Nagy sikerrel, sőt, túl nagy sikerrel nyitott tavaly üzletet Ördög Nóra műsorvezető és Nánási Pál fotós a Balatonakarattyán. A bolt egy nyugis környéken volt, és hatalmas forgalmat keltett, ezért panaszkodni kezdtek a környéken lakók, így új helyet kellett keresni neki, ami meg is lett, szintén Balatonakarattyán, a körforgalomnál.

Bele lettünk kényszerítve ebbe a helyzetbe, de azt gondolom, a végkifejlet jó lesz. Az új hely nagyobb lehet, nagyobb terasszal, akár bisztróként is üzemelhet. Azt viszont még nem tudjuk, mi lesz a jelenlegi bolttal, szeretnénk, ha megmaradna. Amióta itt vannak a táblák és felvettünk embereket, akik figyelmeztetik a vásárlókat, megoldódott a probléma. Bízom benne, az a néhány szomszéd is elégedett, akinek korábban baja volt

– többek között ezt nyilatkozta Nánási Pál a Blikknek.

  • Nagyon hiszek a házasságban-esküvőben, és szerencsére a Dani is mindent így gondol” – mondta Iszak Eszter a Life TV-n a Bréking című műsorban, hozzátéve, hogy ő és szerelme, Gyurta Dániel úszó templomi esküvőt szeretnének majd.
  • Pachmann Péter, a TV2 műsorvezetője holnap lesz kerek ötven éves, ebből az alkalomból a Ripost interjúvolta meg. A riportból számomra az volt a legérdekesebb részlet, hogy Pachmann Péter 15 éves fiának van egy zenekara, és az együttes neve az, hogy Rock and Troll.
  • Sváby András, az ATV műsorvezetője azt nyilatkozta a Blikknek, hogy szerinte a kutyája kiszagolta, hogy Sváby András párja koronavírusos.
  • Szabó Zsófi bejelentkezett Istenes Bence YouTube-műsorába, az IstenEstbe, ahol a válásával kapcsolatos reakciókról volt szó. „Két-három unokával mosolygó, cuki nagymamák azok, akik a legdurvább kommenteket írják” – mondja Szabó Zsófi, amivel a műsor többi szereplője is egyetért. Szinetár Dóra ugyan nem szerepel ebben a műsorban, de valószínűleg ő is egyetértene.
  • Könyörtelenül alulmaradtak a Bajnokok, nehéz lesz túljutni a veszteségen” – áll a TV2 Exatlon című műsorának hétfő esti adásáról szóló hír címében. A könyörtelen alulmaradást ide kattintva lehet videón megnézni.
  • És ha még nem látta a videót, amin Hajdú Péter lenyom a tétnek meghatározott 25 helyett 22 fekvőtámaszt, mert nem megy be neki a gól Ambrus Attilával szemben floorballozás közben a Life TV Összezárva című műsorában, de szívesen megnézné, hogy megy a műsorvezetőnek a fekvőzés, akkor kattintson alább a play gombra.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Megvan Ördög Nóráék új boltjának helye, Iszak Eszterék templomi esküvőt szeretnének

Szabó Zsófi nagymamáktól kapta a legdurvább beszólásokat, és nézze meg, le tud-e nyomni Hajdú Péter 25 fekvőtámaszt!

1 · Mar 16, 2021 10:42am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments